Реклама / Ads
0| 7267 |22.05.2020 НОВИНИ

Медийни кретени вдигат шум, само и само да се харесат на господарите

.
Това работят някои...
Заглавието е предизвикано от уродлива манипулация в кафяво издание, за което да слугува на властта е като въздуха, слънцето и водата за всяко живо същество. Дали президентът Радев, който отговаря за НСО, не е знаел за поръчаното убиство на Станка Марангозова? - вдига шум кафявата медийна амеба. И въобще, дали поръчките за екзекуции не са ставали със знанието на държавния глава?
 

Внушението е очевидно. И елементарно.

 

Подобни истории могат да се чуят само в психиатриите и душевно болни медии.

 

В този дух може да се попита: Дали не са минавали поръчките за екзекуции през председателя на КПКОНПИ и бивш главен прокурор Сотир Цацаров? Той е бил шеф на държавното обвинение, когато е извършено убийството на Марангозова, значи е станало с негово знание? Освен това Цацаров е член на масонска ложа, както и служителят от НСО.

Говорителката на главния прокурор Иван Гешев - Сийка Милева заяви пред журналисти: „Държавният гард е бил с контакти  на високо ниво в държавата - политици, магистрати и бизнесмени.“ Допълни, че е членувал в масонска ложа и държал връзка с много масони. Въпросното кафяво нещо, дето вдига шум, веднага сочи президента и пръска слюнки. Но по същата логика биха могли да са премиерът, висши магистрати, предесдател на НС, политици, министри и пр. Кафявото не се интересува - то трябва да плюе в указаната посока.

 

Ако имаше някаква нишка, макар и хипотетична, водеща към Радев – това щеше да е първа новина на прокуратурата и МВР! Наистина трява да си счупил тъпомера, за да не се сетиш за нещо толкова елементарно. У някои явно слугинското е по-силно от всичко друго.

 

В случая Радев не се нуждае от защита. Атаката е дори в негова полза, защото е повод да започне радикални реформи в НСО. Тази служба отдавна плаче за закриване и създаване на нещо ново и прозрачно, което да не поражда основателни съмнения за връзки с олигарси, мутри и престъпници. Проблемът е от десетилетия.

 

Колкото до готовия на всякакви низости мисир, дори той трябва да влага поне малко разум и въображение докато бие по тенджерата. Ако е непосилно за него – да пита. Иначе със сигурност един ден ще го поемат санитарите от МБАЛНП „Св. Наум“…

 

Фрог нюз

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5176 |12.05.2020 Вече ще могат да се вдигат сватби на открито . 7| 9403 |27.04.2020 Банките вдигат лихвите по ипотечните кредити . 13| 14068 |25.04.2020 От юли минималната пенсия става 250 лева. 6,5 % се вдигат останалите пенсии . 17| 8283 |21.04.2020 Претърсват дома на Десислава Николова, повдигат обвиненя на спътниците на сина й Кристиан

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads