Реклама / Ads
82| 16997 |02.03.2013 НОВИНИ

Меглена Кунева се ежи пиарски на Сашо Диков в ефир

.
“Следващия път, когато ме каните, се подготвяйте,” посъветва "мило" Меглена Кунева водещия Сашо Диков в ефира на Нова тв.
 

 След което продължи: “Слушайте внимателно, за да разберете всичко, защото няма да повтарям!” Двамата се хванаха за гушите, след като Диков обвини Кунева, че не е симпатична на аудиторията и има идиотска теза за коалициите.

Бившата еврокомисарка не остави водещия да вземе думата, а опитваше ли се да я прекъсне, го скастряше: “Ама вие не ми давате една дума да кажа!” Все пак Диков успя да попита: “Не се ли усещате, че след тази словесна брюкселска дантела, хората няма да ви разберат и няма да отидат да гласуват за вас?” Кунева се оправда, че няма нищо лошо в това в политическия ни живот да се въведат малко по-европейски порядки, защото какво конструктивно имало в това да наречеш, както направи бившият премиер, политическата ни система “многоточие в целофан”.

На въпроса докога ще продължава с “идиотската си теза”, че няма да се коалира с никого, Кунева отговори, че не трябва да се сърдят на нея, че няма избор. “Ние се сърдим на другите, че няма избор. Колко пъти да ви го кажа? Няма да влизаме в коалиция.”

Малко след това обаче тя поясни, че няма да влезе в коалиция с БСП за нищо на света. Имало малък шанс да подкрепят ГЕРБ, но само “ако се държат прилично”. Под “прилично” Кунева поясни, че означавало: “Ако не купуват гласове на изборите. Ако може да спрат да разпределят служители на МВР из ключови постове в страната, защото това хич не е хубаво. Ако приемат нашите предложения за намаляване на субсидиите за партиите, за премахване на привилегиите на властта – в Швеция парламентът има три коли.”

Лидерката на “България за гражданите” нарече абсурд твърдението, че била притискана от Америка да подкрепя ГЕРБ след изборите. Все пак призна, че ако ГЕРБ правели верни ходове и приемели 99% от програмата на "гражданите" можели да разчитат на подкрепата й.
През цялото време обаче личеше, че поведението на Кунева е плод на пиар, че тя просдто е влязла в предизборна кампания и се опитва да си създаде нов образ на активна и емоционална, а не на "умряла риба", каквато беше досега...
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 31| 5383 |17.02.2013 Кунева не ще завой наляво . 51| 5414 |24.01.2013 Кунева: Референдумът е фарс . 14| 5082 |20.01.2013 Партията на Кунева вижда в нападението над Доган политически, а не криминален акт . 14| 6335 |18.01.2013 Дянков: Питайте Кунева за гроздовата ракия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads