Реклама / Ads
2| 4317 |11.10.2019 НОВИНИ

Международният автомобилен салон София 2019 отвори врати

.
В рамките на 10 дни столицата ни ще бъде дом на най-доброто, което автомобилната индустрия може да покаже тази година, заедно с водещите производители, събрани под покрива на Интер Експо Центъра.
 

Изложението е организирано от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България и е сред 12-те изложения в света, включени в официалния календар на „Международната организация на автомобилните производители” (OICA), наред с автосалоните в Париж, Франкфурт, Женева, Детройт и Токио.

 

На откриването присъстваха министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Росен Желязков, министърът на младежта и спорта Красен Кралев, заместник-председателят на Комисията по транспорт, информационни технологии и съобщения към НС Станислав Иванов, народни представители, ръководители на дипломатически мисии и търговски представителства, президентът Росен Плевнелиев, заместник-министрите на икономиката и на транспорта Лъчезар Борисов и Ангел Попов, Анджела Тотева – зам.-председател на ДА "Безопасност на движението по пътищата", ръководители на държавни и изпълнителни агенции и др.


„Днес отваряме вратите на 24-то изложение. Това няма да е витрина, това ще са отворени врати на автомобилния свят“, заяви председателят на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България Александър Миланов.

 

„Ще видим представители на автомобилната индустрия от страни като Германия, Франция, Испания, Италия, Румъния, Индия, Китай, Швеция, Южна Корея, САЩ. Всички са тук. Пожелавам на изложителите успех, а на нашите гости - да изпитат незабравими моменти и да си тръгнат от тук с много емоции, много информация, много мечти и нови автомобили“, каза още Александър Миланов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4131 |09.10.2019 Международният автомобилният салон София 2019 – най-престижното автомобилно събитие за годината . 27| 6941 |12.05.2019 Плевнелиев атакува Румен Радев за немския автомобилен завод у нас . 0| 4051 |08.01.2019 Радев ще се срещне с браншови организации за автомобилен превоз . 0| 4093 |20.12.2018 Калоян Паргов: Литературният салон „Леге 10“ се превърна в територия на свободния дух

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads