Реклама / Ads
1| 5470 |13.11.2015 НОВИНИ

Мерджанов: Защо бюджетът на НСО се увеличава с 2 млн . лв ?!

.
Атанас Мержанов
Обществото ни свикна с телефонни записи. Органите трябва да установят за какво става дума. Това се поднася на публиката в момент, когато предстоят много неща да се случват и целят определени неща. Това каза Атанас Мерджанов по БНТ.
 

Подобни скандали се вихрят , когато ГЕРБ и Борисов са на власт. И то в наситена порядъчност и изобилие. Дестабилизацията  на страната е в ход от доста време. Тиражират се подобни слухове. Искаха и БСП  да ни уличат  в подобно подклаждане. Даваме си сметка какво би означавало да клатиш държавата по подобен начин. Управляващите би трябвало да си дават сметка за това. Ние сме в бюджетна  процедура.

 

След като дни преди това държавата беше изправена пред най-големия държавен протест и много хора се питаха дали имаме държава, е редно на такова заседание да са вътрешният и финансовият министър. Вътрешната комисия е мястото, където това да бъде заявено. Този бюджет е приет с консенсус в МС  и не може никой министър като Бъчварова да се оправдава, че тя не е знаела. Това е дълбоко промислен ход, мислели са си, че ще мине. Много неща минаваха, въпреки несъгласие на част от обществото. В крайна сметка напрежението преля чашата. В МВР  не се извърши нито една реформа.

 

За една година не видяхме нищо конкретно. Бюджета на МВР  е част от цялостния бюджети  не може да бъде парцелиран отделно. Бюджетът на ДАНС  на военна информация  и ДАР са същите като 2005 г., а на НСО  е увеличен с 2 млн . лв . Защо? Убедителни отговори не получихме. Как може да нямаш пари за МВР , ДАНС  и разузнаване и да увеличаваш бюджета на НСО . От реформаторите също не са съгласни с това, но като се стигне до гласуване, нещата се променят от тяхна страна.

Утре ни предстои отговорен анализ на БСП , но трябва да преценим какъв е приносът  на всяка партийна организация и лидер.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4212 |05.11.2015 Миков към управляващите: Защо ви е страх да кажете, че отнемате социални права? . 2| 4489 |04.11.2015 Ненчев: Няма защо да се харчат пари, ако нямаме хора . 7| 4375 |04.11.2015 Кунева: Бюджетът не е на Горанов, а на цялата страна . 21| 5245 |02.11.2015 Мерджанов: Сливенският кмет на ГЕРБ е още член на БСП

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads