Реклама / Ads
15| 5089 |22.03.2014 НОВИНИ

Местан и Борисов с уговорка за кафе

.
Партийните лидери Бойко Борисов и Лютви Местан правят уговорки да се видят на кафе в Кърджали, където се намират и двамата, но по различни поводи.
 

 

„Ако лидерът на ДПС ме покани на кафе, ще отида при него не за да правя коалиции, а заради хората. Редно е днес да изпием по едно кафе с Местан в центъра на Кърджали”, заяви Бойко Борисов.

 

„Днес излизам и му казвам, че ДПС е мост с мюсюлманите, и затова трябва да седнем и да пием по кафе. Това е политическият майсторлък – да бъдем мост и с мюсюлманите, и с българите изселници”, продължи Борисов.

 

Отговорът на Местан не закъсня – той дойде от пресцентъра на ДПС заедно с припомняне на друг случай, в който двамата са пили кафе – когато Местан „обърка” вратите на резиденциите в „Бояна” и вместо с президента Георги Първанов, пи кафе с Бойко Борисов.

 

„Ние с г-н Борисов в Бояна сме пили кафе, какво остава за Кърджали. Тогава заради нелепа случайност, аз бях неканен гост, а той - неволен домакин. Сега съм готов да си разменим ролите. Т.е. готов съм да бъда неволния домакин”, заяви Лютви Местан.

Малко по-късно на сайта на партията се появи ново съобщение с лаконичното уточнение „В Кърджали сметките ги плаща Местан. „Лютви Местан”.

 

В съобщението се посочва още, че лидерът на ДПС има възможност за среща между 16:30 часа и 17:30 часа, тъй като после започва срещата му с актива на ДПС в града. 

 

Бойко Борисов не изневери на стила си и поиска да насрочи срещата с Местан така, че да успее да изгледа срещата между Челси и Арсенал от Английската висша лига, която започна в 14:45 часа. Затова председателят на ГЕРБ предложи двамата да пият кафе в 17:35 часа, което вбеси Местан, предава bTV.

 

Той отговори отново чрез пресцентъра на партията. „Явно Борисов е бил неискрен в желанието си за кафе с Местан. Нещо го е притеснило. Може би не е очаквал, че ще приема да бъда домакин. Сега променя часа, предложен от него самия. Той знае, че в 17:30 часа започва срещата ми с актива на ДПС. И никоя футболна среща на стои по-високо от уважението ми към членовете и симпатизантите на ДПС, за да ги накарам да чакат края на един или друг мач. Като домакин, вече уведомих г-жа Цачева, че ги чакам в 16:35 часа. Разбирам, че среща няма да има”, коментира Лютви Местан.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 26| 5316 |21.03.2014 Местан: Струва си ДПС да получи много силна подкрепа . 140| 8696 |21.03.2014 И. Тодоров: Борисов и Цветанов изнасяли пари в куфари . 87| 5922 |21.03.2014 Борисов отрече да се е договорил с Плевнелиев за ЦИК . 9| 6175 |21.03.2014 Прокурори поемат тайни на Плевнелиев, Борисов и Каратиста

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads