Реклама / Ads
40| 5428 |31.01.2014 НОВИНИ

Местан: Ние сме на светло, но кое е задкулисието

.
Лютви Местан
Темата за задкулисието е в основата на протестите. Днес е много важен въпросът - кое е задкулисието в България? Твърдя, че кабинетът и подкрепящите го политически сили сме на светло, в светлината на обществото и неговите интереси. Резултатите – оздравена бизнес среда, повишени социални показатели, инвестиционна политика и в регионите, заяви в НС лидерът на ДПС Л. Местан.
 

На този фон, няма как да бъде подминат един скандал, свързан със среща между лице с профила на Петното и бивш министър-председател, който се казва Бойко Борисов. Няма никакво значение кой на кого се е обадил първи. Важното е, че има подобна абсурдна кореспонденция и среща. Днес актуалната тема не е Бисеров, а един бисер без „ов”. Казва се Петното. Петното прояви задкулисието. Още по-важният въпрос е – защо президентът подмина този срамен заговор срещу демокрацията и избра да отклони общественото внимание в полза на политическите си покровители и подмина темата, пита Местан.

Защо от ГЕРБ мълчите по тази тема? Защо мълчи ЕНП? Ще поставите ли и този въпрос на вниманието на Европейския парламент? Очакваме да чуем мнението и на Реформаторите. Защо мълчат? Или знаят, че ако се прегърнеш с оцапан, ставаш оцапан и ти? Очакваме да чуем и лидерите на ЕНП и президента на Европейската комисия в лицето на г-н Барозу. Чакаме да чуем гласа на посланиците на ЕС и НАТО, продължи той.

Днес отговор на въпроса кой е образът на задкулисието е повече от ясен – този, който е основният герой от разговора с Мишо Бирата, който присъства с инициали в тефтерчето на Златанов, който е в прегръдка с Петното. Ето го рубиконът на България и нейната демокрация. Той трябва да бъде преодолян и това е основната мисия на кабинета „Орешарски” и партиите, които стоим зад него, каза Местан.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 28| 4893 |22.01.2014 Лютви Местан: Отговорни сме за всички оценки в доклада на ЕК . 11| 5334 |16.01.2014 Л. Местан: Не разполагам с ресурс да подслушвам . 15| 5144 |15.01.2014 Местан: Законопроектът на ГЕРБ за образованието е непригоден, иначе щяха да го приемат . 33| 5717 |07.01.2014 Местан: Тютюнопроизводителите пият катранената чаша на Борисов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads