Реклама / Ads
26| 5310 |21.03.2014 НОВИНИ

Местан: Струва си ДПС да получи много силна подкрепа

.
Лютви Местан
През последните 5 години немалко наши избиратели потърсиха препитание в Западна Европа. Ние знаем, че това е проблем, но не само за ДПС, а и за всички останали партии.
 

Когато дефинираме като своя цел чувствително повишаване на вота имаме предвид другите резерви, каза лидерът на ДПС Лютви Местан в Бургас, предаде Радио „Фокус” – БургасПри управлението на ГЕРБ, заради силовите подходи на предишното управление, немалко избиратели успяха да упражнят свободно вота си. Това е един много голям резерв и когато изразяваме очакването си за чувствително по-силен вот, ние имаме предвид мобилизирането на онези избиратели, които по една или друга причина не са упражнили правото си на глас на предишните парламентарни избори, включително и тези, които може би са били заблудени да изберат листите на други политически сили”, заяви лидерът на ДПС.

Според Местан, бургаските депутати от ДПС са достатъчно активни, и в парламента, и в региона си.  „Двустранните отношения между България и Турция на правителствено ниво, в това отношение ние регистрираме една приемственост, независимо кой управлява България, са на достатъчно високо ниво. В този смисъл смятам, че двете правителства, на България и на Република Турция, не само сегашните, но и предишните правителства, отдавна са заявили, че нямат непреодолими, открити въпроси. А що се отнася до теми, по които има още какво да се желае най-добре е да оставим екипите на правителствата да решават тези въпроси”, отговори на въпрос на журналисти за финансовите компенсации, които дължи Турция на България по силата на Ангорския договор. 

Ние, освен да искаме гласове, идваме с немалко успешни политики и с много ясна програма, за реализирането на която си струва да получим много силна подкрепа, посочи още Местан
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 4685 |19.03.2014 Местан: Не поставяме под въпрос границите на България . 10| 5109 |17.03.2014 Местан: Защо ВСС мълча при груби намеси на изпълнителната власт между 2009-2013? . 38| 5743 |15.03.2014 Местан: Борисов прави жалък опит да отпуши анти-ДПС вълна . 45| 6602 |14.03.2014 Местан: А ако Енимехмедов беше стрелял не по Доган, а по Борисов?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads