Реклама / Ads
53| 7515 |16.02.2015 НОВИНИ

Методи Андреев се опълчи на Борисов за Лазаров и Писанчев

.
Методи Андреев
За мен най-компрометиращото за това управление е, ако тези хора останат на постовете си. Не мога да приема факта, че се говори за оставане на Ллазаров и Писанчев. Те бяха назначени, когато групировката КОЙ бе на-силна. Това заяви пред bTV депутатът Методи Андреев. Според него позицията му се подкрепя 99 на сто от депутатите на ГЕРБ.
 
Аз съм протестиращ, Борисов не е бил. Като съм бил протестиращ,  съм искал това. Той е премиер и може да знае повече неща. Така мислят и повечето депутати. 99 на сто от депутатите на ГЕРБ мислят така, допълни той.

Надали е притиснат. Не може да е притиснат, когато неговите депутати мислят като мен. На страната на доброто са всички народни представители от мнозинството. И от АБВ са на същото мнение като нас, въпреки че не съм аз , който трябва да хвали Румен Петков. С ветропоказатели не може да се прави реформа. Тя се прави от смели, чисти хора, които работят за държавата, а не за корпоративни интереси, каза още Андреев по въпроса за оставките на Лазаров и Писанчев.

Бойко е прав, че ако те напуснат, кой ще ги замени. Нека на тези постове да няма политически назначения. Нека те наистина да са против лошите, а не да правят корпоративни сбирки. Рядко хваля президента Пленелиев. В случая заставам изцяло на позицията на президента за махането на Лазаров и Писанчев, посочи депутатът.

Системата "Червеи" беше онази капка, която преля чашата. Заплахата за национална сигурност е съизмерима с това, което бе КТБ за финансовата система. Целта на "Червеи" бе да демонтира държавността. Най-страшното е, че не знаем каква е целта на операцията, а тя е била глобална. Аз също смятам, че трябва да има арести. Управлението трябва да има решимост да вкара в затвора хората, които са заплашили информационната система. "Червеи" трябва да бъде разсекретено докрай и това зависи от прокуратурата, коментира членът на комисията за контрол на службите.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 31| 10319 |11.02.2015 М. Андреев пред Фрог: Списък „Възраждане” може в момента да срути държавата . 18| 4534 |22.01.2015 Д. Атанасова: Таня Андреева уволняваше поголовно, вместо да внася закони . 19| 5873 |19.01.2015 М. Андреев пред Фрог: ДАНС се чувстват за богоизбрани, а „глупаците” от МВР вършат работата . 10| 5077 |15.01.2015 М. Андреев: ДПС зави към ромите, иска да ги капсулира

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads