Реклама / Ads
8| 11465 |06.10.2017 НОВИНИ

В. Симеонов: Нова тв може да се събере на яхтата на Домусчиев, Кумгейт е глупост

.
Източник: БГНЕС
Сигналът за противозаконното решение на Арбитражния съд е готов. Предстои и втори сигнал, за това как победоносно от няколко фирми кандидатствали за приватизацията, е останала само тази на Домусчиеви. Още твърдя, че БМФ трябва да да се върне в държавата. Това каза по адрес на братя Домусчиеви вицепремиерът Валери Симеонов.
 
Те са го закъсали много, купуват огромни по обем кораби, но не са пропуснали да си купят 120 м яхта, да я вкарат в тонажа на корабите, които се водят товарни. Там може да си качите цялата Нова телевизия и няма да усетите липса на място, хвърли бомбата Симеонов по Нова.

За протестите на "Емко", вицепремиерът заяви, че времето ще покаже дали има държавна акция срещу това предприятие, но той не може да даде определение, като подчерта, че резултатът е негативен, защото 4 хиляди души са без работа.

Има упреци от двете страни, държавата упреква, че Гебрев стои на входа и на изхода на ВМЗ-Сопот. В никакъв случая не трябва да коментираме тези сделки, ние сме се преборили с Русия да изнасяме оръжията си, а изнесохме всичко от кухнята, обърнахме го в медиина тема, това е противодържавно. За мен е важно едно, 4 хиляди души са на улицата, това ме засяга пряко като вицепремиер по икономиката, а като избраник от Бургас ме интересува, че на пристанището има оръжия, които чакат да бъдат изнесени. допълни Симеонов.

Симеонов коментира и разграящите се "кумгейт" и "контракумгейт: Опитите за използване на властта като пансион на политически калинки не са прекратени. Няма как да кажем, че с новата коалиция са прекратени. Много добре знаете, че като се смени властта, започва чистка. Точно това трябва да спре, заяви Симеонов. Той нападна водещия Виктор Николаев, че му задавал въпроси за глупости. Важното било, хората да си вършат работата, а не на кого са кум, братовчед или баджнак, кипна Симеонов. Дори нападна Николев, че също бил назначен без конкурс.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4516 |05.10.2017 Главчев не дава да се говори за президента Радев, за ген. Радев може . 1| 5099 |04.10.2017 П. Симеонов: Цветанов бие Радев, разчиства пътя на Борисов . 8| 5814 |04.10.2017 На път е да се роди нова дясна партия от ”Сдружение СЕГА”? . 9| 9641 |04.10.2017 Румен Радев сряза Борисов: Не може да има разбирателство с управляващите в името на корупционен комфорт

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads