Реклама / Ads
30| 5222 |26.09.2014 НОВИНИ

Миков: Администрацията трябва да се отнася с разбиране към инвеститорите

.
Михаил Миков в Шумен
Идвайки тук, в Шумен, имах удоволствието да посетя едно от много добре работещите предприятия, в което се вижда силната социална отговорност към работниците. Имам предвид увеличението на работните заплати в съответствие с производителността на труда, силната борба с конкуренцията, както и силно застъпена екологична отговорност.
 

Това заяви председателят на НС на БСП Михаил Миков при посещението си в предприятие за алуминиеви изделия в Шумен, където бе на еднодневна визита. Той бе посрещнат от водача на листата на Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Иван Иванов, кметът на града, кандидати за народни представители от листата на коалицията, членове и симпатизанти. Председателят на БСП подчерта, че държавата трябва да създава условия за развитие на подобни предприятия с добри практики. „Трябва също местната управа и администрацията да се отнасят с разбиране към инвеститорите, да подпомагат инвестициите в индустрията, за да може страната ни да бъде конкурентна с продукцията си”, заяви той.

 

Нужна е смяна на председателя на ДКЕВР

Михаил Миков засегна и темата за енергетиката ни и управлението на ДКЕВР, като заяви, че трябва да се смени нейният председател. „В момента комисията вреди на енергетиката ни и работи в тесен корпоративен интерес. За много кратко време изплуваха корпоративните интереси, които бяха част от кабинета на ГЕРБ в началото на управлението им”, категоричен бе той. Председателят на партията подчерта, че по отношение увеличението на цената на тока, БСП има ясна позиция. „Това не трябва да се случва за сметка на хората, защото доходите им са на равнище, което ще доведе до свиване на потреблението, а последното няма да доведе до желания ефект за НЕК. По тези важни въпроси искам политическите сили да заявят ясните си позиции”, каза Миков.

 

В края на посещението си той се срещна с повече от 700 членове и симпатизанти в конферентната зала на хотел „Шумен”. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 93| 6264 |24.09.2014 Борисов: Трябва да има пълна либерализация на енергийния пазар . 34| 4726 |23.09.2014 Михайлов: Служебното правителство не трябва да се занимава само с изборите . 6| 4886 |22.09.2014 Миков: Не може да се разкриват работни места само в 3-4 големи града . 24| 5030 |22.09.2014 М. Миков: Независимостта има много измерения

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads