Реклама / Ads
0| 7840 |19.04.2016 НОВИНИ

Миков: Премиерът води кризисен ПР

.
Михаил Миков
Кандидатите за лидер на БСП са вече над 30, заяви по БТВ Михаил Миков, лидер на БСП. Ако не беше тъжно, щеше да е доста смешно това, което се твърди за работещите в България, които получават 15 и нещо от средната европейска заплата, без да говоря за пенсионерите и за хората, смачкани в предпенсионна възраст. Това правителство е виновно, защото усилва тази тенденция на асоциалност, която не дава перспектива.
 
Статистиките за хората, с които България намалява, са много по-важни.

Не знам дали Пеевски си е тръгнал, не съм забелязал засега да напуска страната, добави Миков. Големият въпрос е накъде върви България, а Пеевски и другите големи играчи, които са близко до властта, получават обществените поръчки, очевидно държавата в лицето на премиера разпределя порциите. Спрените обществени поръчки говорят за преразпределение и страх, че те няма да може да се изплатят.

Идва време, когато парите ще трябва да се връщат, а те не доведоха до увеличение на БВП, добави Миков.

Оградата с Турция, която я няма, е типичен пример как се харчат парите от обществените поръчки. Фактът, че армията беше мобилизирана и изпратена на границата, говори, че армията не се справя. Гражданските патрули говорят за отсъствие на държава, влизат правилата на джунглата, възпитава се поведение на саморазправа, обясни той.

Когато социалната държава е ликвидирана, няма място за друга реторика, освен тази на БСП, няма какво да си кадим тамян, каза Миков. Няма как когато животът е грозен, термините да са красиви. Хората вече разбират, че животът е различен от това, което виждат от тв екран. БСП тази година показва изключителна воля за обновление. 50% от хората в общинските организации го показват.

Нека мине конгресът, рано е за президентски избори. В десницата има едно голямо разбутване по отношение на тях. Това е развитие на процеса, ще видим как ще приключи, каза той.

По-малко са изчезналите пари от касата на БСП, касиерката е раздала тези средства без решение на ръководството, сега се опитва да ги връща. Раздавала е кредити вкл. и на хора, злоупотребили с доверието й, те са извън БСП.

Отивам на конгрес на "Справедлива Русия", социалдемократическата фракция, с която сме партньори, каза накрая Миков.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7506 |18.04.2016 Премиерът: Дянков ще ми дава оценка? Несериозно! . 0| 4380 |14.04.2016 Миков: Съдебната власт е една голяма безотчетна каша . 0| 4081 |14.04.2016 Миков: Темата на днешния КСНС не засяга широк кръг от обществените интереси . 0| 4452 |13.04.2016 Миков: Структурата на ветераните-капитал на БСП

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads