Реклама / Ads
41| 5425 |29.09.2014 НОВИНИ

Миков: Приоритет на БСП остават "Южен поток" и "Белене"

.
Град Любимец
„Платформата на БСП е ляво ориентирана, за запазване на социалното и икономическо размразяване – да продължи постепенното увеличаване на доходите, на пенсиите, на детските добавки. Приоритет за партията си остават и големите инфраструктурни проекти като „Белене” и „Южен поток”.Това каза Михаил миков по време на срещите си Любимец, Свиленград, Харманли, хасково и Димитровград.
 
Град Любимец събра стотици хора –членове на БСП и симпатизанти на партията по случай 100 годишнината на социалистическата организация в града. На тържеството присъстваха Михаил Михов, председател на БСП, Чавдар Георгиев – водач на листата на „БСП лява България” за 29 МИР-Хасково, заедно с останалите кандидат-депутати от листата.

„Това е вековен юбилей, който доказва, че социалистическата идея е жива, - обърна се към присъстващите Михаил Миков. БСП излиза на тези избори без притеснения, без страхове, защото това е партията на справедливостта за бедните, за хората от третата възраст, които с двете си ръце изградиха Родината, за майките, за средния и малкия бизнес. Желая ви гордо, с вдигнати глави да носите червеното знаме, защото идеята е по-силна от времето, - изтъкна в изказването си Михаил Миков.

Тържествената програма продължи с връчването на партийните книжки на млади социалисти лично от председателя на партията – Михаил Миков.

„Членството в партията е отговорност. Но бъдете горди, че споделяте най-красивата и най-чистата идея, която е вечна” – пожела на младите социалисти Михаил Миков.

На срещата бяха представени и кандидат-депутатите от листата на „БСП лява България” за 29 МИР-Хасково.

„От всички нас зависи дали ще имаме добър, по-добър или отличен резултат на изборите, - заяви Чавдар Георгиев, водач на листата. Трябва да обясним ясно на хората какво е лява политика, за да направят своя избор на 5 октомври не само със сърцето си, но и с ума си. Всички трябва да се мобилизираме, ако искаме България да има перспектива и бъдеще.”

Предизборните срещи на председателя на БСП – Михаил Миков, кандидат-депутатите от листата на „БСП лява България” за 29 МИР-Хасково продължиха през целия ден в препълнените зали на Свиленград, Харманли, Димитровград и Хасково. С червени рози и знамена те посрещаха своите избраници с бурни аплодисменти.

По отношение на земеделието БСП е за поставяне на акцента върху преработващата промишленост, а не както досега България да произвежда и да изнася само суровини", казва още Миков.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 5546 |27.09.2014 Михаил Миков: Звучи абсурдно бюджета да се актуализира от служебния кабинет . 3| 4923 |27.09.2014 М. Миков: Ще продължим да търсим справедливо решение за имотите на тракийските българи . 9| 4897 |27.09.2014 Миков: Разкриваме работни места не само в големите градове . 30| 5210 |26.09.2014 Миков: Администрацията трябва да се отнася с разбиране към инвеститорите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads