Реклама / Ads
45| 7471 |09.04.2014 НОВИНИ

Б. Миланов от затвора: Ако имам власт, ще ви приключа за 12 часа!

.
Бисер Миланов
Чия жертва съм, питайте този, който изпрати спецотряда да ме задържат, заяви Бисер Миланов. Той отрече да е заплашвал Боряна с убийство, не бил казвал в съда, че е изрекъл такова нещо и го определил като "майтап".
 

"Ще ти отрежа главата и ще ти се изходя във врата" било лаф. Бареков му бил давал пари, каза още Миланов. Първият път му бил дал 10 000 лв, за да присъстват на турнетата му. Тогава Бисер Миланов разбрал, че го викат за охрана. 3-4 пъти му бил дал, примерно около 50 000 лв. Нека този разговор да го водим в негово присъствие, каза още той.

В МС си влязохме, никой не ни е канил. Два пъти влязох, на третия път Бареков пищеше как може криминални лица да влизат. Я, го питайте в кой хотел спа в Русе, попита той и каза - в хотел на човек от ГЕРБ, изреди Миланов.

Абсолютни глупости са моята приятелка да ми влияе. Имаше среща между мен, Йордан Бонев и Борисов в Банкя. Бонев писа на Бойко във ФБ, изреди още той. Бареков ме разпитваше постоянно дали се виждам с Борисов. не бях имал телефонни разговори с Бойко. не ми се е променило отношението към него, но когато го видях, ми направи впечатление, че е добър и народен човек. за протести в разговора изобщо не е ставало въпрос. Борисов го питал ще прави ли политическа партия. Явно трябва да имам политически амбиции, те ще ме вкарат в политиката.

Не ми е предлагал Борисов пари, категоричен беше Миланов. Бонев да си носи последиците за такива твърдения. Ако зад Борисов няма никой и е мъж, да поиска повторно изслушшване от комисията.

Никога не съм казал, че съм получавал пари за протестите през лятото, никой не може да ме купи. даваха ми няколко милиона, за да се откажа. Миланов каза, че този, който му предлагал парите, не бил политик, но не пожела да каже кой е той.

Всички, които са срещу мен, ще носите отговорност, обърна се Миланов към журналистката. Той се ядоса, че журналистите се опитвали да го провокират и изнервят. Аз ако имам тая власт, ще ви приключа за 12 часа, отсече заплашително той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 5394 |27.03.2014 Имами и попове против шортите по физическо . 18| 5218 |26.03.2014 Депутати пак накисват Б. Миланов за срещи с Бойко . 4| 6284 |25.03.2014 3-ти обвинителен акт срещу Бисер Миланов . 64| 5231 |25.03.2014 Бисер Миланов-Петното потвърди, че се е срещал с Бойко Борисов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads