Реклама / Ads
3| 4999 |07.10.2007 НОВИНИ

Милен Велчев: НДСВ има нужда от промяна и приемственост

.
„НДСВ има нужда от две неща – промяна и приемственост”. Това заяви председателят на предизборния щаб на НДСВ Милен Велчев по време на третия редовен конгрес на Либералната младежка асамблея на партията.
 

Той поясни, че приемствеността е по отношение на политиките, които партията е отстоявала, защото България се е променила в положителна насока и главната заслуга за това носи НДСВ. Жълтата партия има нужда и от промяна в стила на работа - да бъде отворена за приемането на нови членове и да създава нови контакти, смята още Велчев. "Досега създаденото впечатление, че НДСВ се капсулира трябва да бъде променено. НДСВ не е капсулирана политическа партия - ние трябва да започне по-активна политика към нашите симпатизанти и да реализираме идеите в новоприетия устав", посочи той. Според него на първи и втори тур в местните избори пред НДСВ са поставени много сложни задачи за решавана и е изключително важно е как партията ще се представи.

 "Почти всичко, което сме правили е насочено към младото поколение, защото вярваме в свободата, красотата и енергията на младостта", каза пък министърът на държавната администрация Николай Василев.

„От 2003 г., когато беше създадена Либералната младежка асамблея на НДСВ, младите хора доказаха, че имат сериозна роля и капацитет да се включат в управлението на България и да отстояват принципите на либерализма. Това заяви кандидатът за кмет на София, издигнат от НДСВ, Антония Първанова. Според нея  не е редно да има само просперитет и благоденствие за определена част от обществото, а трябва да просперитет и благоденствие за всички. "НДСВ смята, че младото поколение трябва да се развива. Вие сте хората - бъдещи управници на България", посочи Първанова. Тя допълни, че жълтата партия активно работи за включването на младото поколение в централната и местната власт.
Кандидатът за кмет на столицата каза още, че в програма й е залегнало участието на гражданското общество и младото поклонение в управлението на града, но в столицата няма места за спорт, за отдих и места, където младите хора да получат професионална реализация.
Първанова прочете приветствие от лидера на НДСВ Симеон Сакскобургготски до младежкия форум и обясни, че той отсъства заради международни ангажименти.  В приветствието се призовават младите хора да проявят активност на местните избори и да мотивират избирателите да упражнят правото си на глас, защото "лошият кмет го избират тези, които не гласуват". Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 4825 |07.10.2007 Преговорите между учителите и властта продължават на експертно ниво . 2| 5016 |07.10.2007 Националната агенция „Сигурност” влиза в парламента тази седмица . 8| 5265 |06.10.2007 Станишев май съжалява за обещани заплати на учителите . 0| 4828 |06.10.2007 Нов заподозрян за убийството на Политковская

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads