Реклама / Ads
8| 5411 |02.12.2016 НОВИНИ

Минеков: С управлението на ГЕРБ стигнахме дъното, прошка не трябва да има

.
Проф. Велислав Минеков
България не е готова за избори след едно ужасяващо управление на ГЕРБ. Има шанс за едно ново начало. Кого да изберем - патриотите, които не са патриотите, партията на простите и той е прост или лемите, които са десни? Трябва да търсим нещо ново. Това каза проф. Велислав Минеков.
 

Живеем в дълбоко нездрава среда. Често е причинено от незаздравяли рани, които няма да ни поведат напред. И често забравяме християнския урок да се прощава.  Трябва да си простим всички на всички. В миналото има травми и хората са фиксирани в тях. Хората живеят с друг ритъм и друг инетерес. Като се посочи Възродителния процес, целувката на Станишев и Местан...Къде са двамата? Тази целувка стои. Било ли е истинско? Например жертвите на Народния съд  да си простят с жертвите на Белия терор..., заяви Михаил Заимов.

За мен е по-добре изборите да са пролетта, за да имаме стабилно правителство. Парламентът е тотално изчерпан и нито една партия не би могла да направи стабилно правителство, смята   Нено Димов

Ние сме най-корумпираната държава в Европа, най-бедната държава.  За какви успехи можем да говорим. Това е дъно. Прошка не трябва да има. Трябва да кажем истината - за далаверата с КТБ, онова което платихме за оня казан в Русия. Крайно време е да покажем виновниците. Не трябва да има прошка. Нито за миг, каза още проф. Минеков. От прокуратурата не очаквам нищо. Тя не работи по този начин, по който трябва да работи.  В държавата има липса на справедливост. Нищо не е нормално - полиция, здравеопазване, съд, прокуратура. Идете на доктор..., ядоса се проф. Минеков.

Къде беше Борисов, когато се разграбваше КТБ, къде беше Борисов, когато се раздаваха цесии за неговите министри в КТБ?. Това попита проф. Минеков след обясненията на премиера  в оставка за луксозните джипове.

Бихме могли да питаме и къде беше Орешарски за КТБ, къде беше Сакскобурготски за "Белене"? Не може всичко да прехвърляме на една глава, включи се и Ненов.

Подменена е политическата стойност на политика у нас. Той трябва да е културен. Да не е чел само "Винету? Кой е примерът за нас - аз съм прост и вие сте прости, това ли е?, посочи проф. Минеков.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4309 |02.12.2016 ГЕРБ получава мандат за ново правителство . 0| 4112 |01.12.2016 Проф. Р. Гечев: ГЕРБ осъществи атентат срещу науката . 2| 4139 |01.12.2016 В. Симеонов: Лошото е, че в ГЕРБ еднолично се определя политиката . 3| 4255 |01.12.2016 Ревизоро: ГЕРБ се отмятат непрекъснато

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads