Реклама / Ads
22| 7775 |15.10.2010 НОВИНИ

Министерство превърна центъра на София в автомивка

.
Министерският мияч
Входът на министерството на икономиката, енергетиката и туризма се е превърнал в истинска автомивка. За това сигнализира читателят на Frognews.bg Христо Стаматов. Той станал свидетел на абсолютно безобразие в центъра на София, само на метри от кръстовището на “Раковска” и “Славянска”, и то по сред бял ден.
 

Бдителният гражданин успял да запечата кадри с мобилния си телефон как старателен чинвник в четвъртък, 14 октомври, около 10,55 ч. усърдно плиска кофи с вода и мие автомобилите на министъра и на един от заместниците му.

“Първо с около 4-5 кофи бе облян предполагам министерският мерцедес, с регистрационен номер СА9715АА, а после дойде ред и на паркираното пред самия официален вход на сградата пежо. Служителят излезе на няколко пъти от министерството с пълни кофи, а после се връщаше необезпокояван за поредната порция вода. Вършеше всичко невъзмутимо и арогантно, сякаш се намираше в полето, а не пред държавна институция на европейска страна”, описва скандалната случка нашият читател.

Комичната ситуация се разиграла пред стресираните погледи на десетки възмутени минувачи, а двама костюмирани мъже, запътили се към входа успяли с отскок да се спасят от плискащата се вода.

“Сега разбирам защо чешкият художник Давид Черни бе изобразил страната ни като обикновенна тоалетна чиния, а България чужденците приемат като задния двор на Европа. Байганьовщината и простотията са се превърнали във визитната ни картичка пред света. И затова не трябва да се обиждаме, когато ни приемат и третират като диваци”, пише още свидетелят Стаматов. Той твърди, че непрекъснато попада на подобно просташко поведение в страната, но никога не е допускал, че пред министерство може да се случи подобно нещо.

Свидетелят настоява Столична община да се самосезира от скандала и да наложи глоба на министерството на икономиката, а министър Трайков да “награди” старателния чистач и да го даде за “пример” на колегите му.


Чиновникът прелива вода от една кофа в друга, след като е измил
мерцедеса на министъра



Първо старателно измива предницата, а...


...после вода залива и задната част на пежото
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5612 |13.10.2010 Сигнал за бомба затвори ЖП гара София . 4| 5430 |13.10.2010 Кмет: Бургазлии, гласувайте, да изпреварим София и Варна . 0| 4834 |12.10.2010 3 по рихтер разтресе покрайнините на София . 0| 4688 |12.10.2010 Продавач стреля по недоволен клиент в центъра на Русе

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads