Реклама / Ads
26| 16945 |18.09.2012 НОВИНИ

Минус 50 кг. – рекордно отслабване

.
Васко „преди”. Васко след 7 месеца. Васко днес
Старозагорският рекордьор по отслабване Васил Генчев, който смая цяла България преди няколко месеца, продължава да учудва света.
 


Историята му продължава вижте как:

Здравейте, приятели :)
Казвам се Васил и съм от Стара Загора, но от около година живея в Кипър. Някои от вас вече ме познават, защото преди време ви споделих за Рекорда, който направих – отслабнах с цели 40 кг.

 

Какво беше преди?!
Преди година и половина бях 174 кг. и бях отчаян от неуспешните опити, които правех, за да отслабна. Тогава, благодарение на моята баба, която ми посочи решението, на моята воля, с помощта на която не се отказах нито веднъж, и на 20 кутии Vitaslim LIGHT, с който апетитът ми намаля и ядях по-малко, аз поместих стрелката на кантара надолу. Отслабнах с цели 40 кг. само за 7 месеца. Тогава промених не само теглото си, а целият ми живот се преобърна.

 

Какво стана после?
Аз не се задоволих с постигнатото и не спрях до там, където приключи първата ми история. Продължих борбата си с килограмите, защото съм твърдо решен да постигна всичко – да съм здрав, да живея живота си, да съм тонизиран, да тежа точно толкова, колкото е нормално за ръста ми...

Рекордното отслабване беше направено, затова промених подхода си – обърнах се към спорта. Ходя на фитнес почти всеки ден, като наблягам на силовите упражнения, за да се стегна. Смених и Vitaslim програмата си – започнах да пия Vitaslim LINE  и Vitaslim FITNESS, защото с тях мазнините се горят по-бързо. Взех ги, за да направя мускули по-лесно и да се стегна.

Отслабнах с още 10 кг., така че общо съм свалил 50 кг.

 

Но най-хубавото е, че усетих съживяване на цялото тяло. Имах повече сила и енергия. Дори направих лек релеф. По клубове и дискотеки дансингът вече е мой. На плажа се разхождам уверено и със самочувствие, а момичетата ме заглеждат. Забавлявам се от сърце, а флиртът е къде-къде по-лесен. Аз съм нов човек с нов живот, който гребе с пълни шепи от него. И всичко това благодарение на Vitaslim и моята воля.
Васил Генчев, 21 г., Стара Загора

 

Повече за продуктите от Vitaslim

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 12868 |30.01.2012 Студът в Чирпан удари рекорд – минус 24 градуса . 5| 5098 |08.03.2011 Рекорд! Живака падна до минус 11 градуса . 1| 5554 |26.01.2011 Рекордните минус 19 градуса показаха термометрите в Севлиево . 5| 8562 |05.08.2010 Инфаркти след хапчета за отслабване

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads