Реклама / Ads
40| 5340 |18.08.2013 НОВИНИ

Миро Найденов: Зловещият дух на Фидосова още витае, ще излязат още тефтерчета

.
"ГЕРБ в този формат е на Цветанов. Факт е, че Борисов не може да се раздели с Цветанов. Той иска да се раздели, ама не може. Ако изгони Цветанов, Борисов ще остане без партия.” това каза бившият министър Мирослав Найденов по ТV7.
 

Той опроверга коментарите, че подготвя нов политически проект, за да има Борисов къде да отиде. “Водим в парламента разговори с депутати от ГЕРБ. Нека спестя кои са, защото знаем на какво е способна машината на Цветанов. Ние водим разговори с тези колеги, те са общо 90. Трудно ще започне лов на вещици, ще трябва да играе на сляпа баба,” каза Найденов. Той предпочете да не нарича новия проект ГЕРБ 2. Щели да обявят в края на август точните си намерения. А във втората половина на септември ще има учредително събрание. Вече са водили разговори с движения, като например “Модерна България”, а също така и с някои патриотични партии като ВМРО. “Ние ще имаме структури – цели структури от сегашния ГЕРБ идват при нас, защото са отвратени от това, което се случва в момента. В момента където и да се опита автентичния ГЕРБ да направи нещо, има конфликти. Това са посадени и оставени конфликти. Фидосова си отиде, защото вече нямаше накъде, трябваше някъде да се спре. Емил Димитров беше поръчан, аз също съм поръчан. Поръчката идва от тези, на които не си удобен. А защо съм поръчан аз ли? Защото някой се опасяваше от този проект да не се случи преди изборите. Не случайно удариха Емил Димитров. Хората нормално мислят: “Те заедно правиха далавери и сега се скараха!” Нека да кажат каква конкретна далавера сме направили заедно. Цветанов определено поръчваше хора – да ги подслушват, да бъдат мачкани. Но има една приказка, че като копаеш гроб на друг, сам падаш в него. Адвокатите на Цветанов ще имат много работа. Има и друга приказка – волът като рие, пада на гърба му. Ще излязат нови интересни тефтерчета. Факт е, че бяха поръчвани хора чрез репресивните служби,” каза Найденов.

Според него Фидосова не се е скрила, а е била скрита. “Тя трудно може да се скрие. Скриха я защото... аз съм имал много конфликти с нея. Борисов се е опитвал многократно да ни сдобрява. Тя се опитваше да говори от името на лидера на партията, на изпълнителната комисия. Факт е, че самият Борисов беше информиран многократно и ако не беше излязло това с тефтерчето, тя още щеше са е на 17 етаж и да продължава да командори. Но зловещият й дух е още там. А още по-зловещ е духът на Цветанов. С течение на времето ще излязат доста истина,” обеща бившият земеделски министър.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 5067 |16.08.2013 Ангел Найденов: ГЕРБ и кръгът "Капитал" подклаждат протестите . 29| 4934 |29.07.2013 А. Найденов: Възстановили сме 80% от дължимия ДДС на бизнеса . 63| 7446 |26.07.2013 Мирослав Найденов: Фидосова нареждаше по телефона на министри . 18| 4841 |22.07.2013 Найденов:30 млн. лв. са необходими за модернизация на военната авиация

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads