Реклама / Ads
11| 13071 |07.01.2010 НОВИНИ

Митьо Очите и БГ-евродепутати приятели на Боби Цанков във Facebook

.
Митьо Очите, Антония Първанова, Метин и Четин Казак, Филиз Хюсменова, Нидал Алгафари, Сашка Васева, Мирослав Севлиевски и Павел Чернев е добавил в списъка си Боби Цанков в най-голямата социална мрежа.
 

Това установи проверка на Frognews.bg в профила на радиоводещия, който беше показно разстрелян на 5-ти януари в центъра на София от неизвестни извършители. Цанков е добавил в страницата си общо 328 приятели, сред които евродепутати, известни музикални изпълнители и подземни босове. По-известните имена са тези на Антония Първанова, Деси Добрева, Димитър Желязков-Очите, Георги Бедников, Катя Близнакова, Красен Кралев, Крум Сираков, Метин и Четин Казак,
Мирослав Севлиевски, Нидал Алгафари, Орлин от Каффе, Павел Чернев, Сашка Васева, Ангел Джамбазки и Филиз Хюсменова.

Приживе Цанков се е записал и в канала на младежката организация на ДПС, където според запознати се е познавал лично с повечето посетители. Frognews.bg потърси някои от приятелите на убития радиоводещ, за да коментират случая с разстрела му.
Попфолк певицата Сашка Васева се запознала с Боби покрай общи проекти в шоу-бизнеса. Тя си спомня Цанков като изключително сърдечен човек и недоумява какви са причините за убийството. „Какъвто ще да е, подземен, надземен, никой няма право да отнема нечий друг живот освен Бог.”, проплака певицата. Друг добавен в списъка на Боби Цанков – Мирослав Севлиевски на свой ред отрече да е изпращал покана в социалната мрежа до радиоводещия.

Нидал Алгафари потвърди, че се познава с Боби Цанков доста отдавна. „Преди години бях го поканил за водещ на предаването „Трансмания” в телевизия „Ден”. Не мисля, че Цанков има нещо общо с подземния свят. Той си говореше разни работи, колкото да не заспи. Докато работехме заедно в телевизията никога не е споменавал за каквито и да е връзки с ъндърграунда или с някакви подобни структури.”, коментира Алгафари.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4759 |16.12.2009 Ново обвинение за Митьо Очите и семейството му . 27| 11454 |20.09.2009 Гръмнаха човек на Митьо Очите в Бургас . 3| 5376 |25.08.2009 Осъдиха на близо 5 г. Митьо Очите във Враца . 3| 4761 |17.08.2009 Митьо Очите пред ново споразумение с прокурорите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads