Реклама / Ads
2| 4602 |08.08.2008 НОВИНИ

Млади луднаха да се женят навръх 08.08.08 г.

.
Навсякъде из България има бум на заявки за бракосъчетания днес. За да насмогнат на места ще претупват церемониите. Не натрупването на цифри обаче, а "половинката" е от значение в живота, знаят и астролози, и препатили..
 

 

100 сватбени церемонии ще има на днешния ден 08. 08. 08 г. в София. Една част от младоженците са подали документите си за тази символична според тях дата още през миналата година, защото са заложили на съвпадението от еднакви цифри с надежда, че те ще им донесат късмет. Днес сватбите надвишават многократно обичайния брой в другите дни на годината.Напливът напомня миналогодишния, само че от 07. 07. 07.

Кметът на Несебър Николай Димитров сам дава старта на този ритуал, като още в 8 ч. сутринта се закле във вярност на бъдещата си съпруга, доблавяйки още една осмица към наличните.

Големият интерес към днешната дата не е само в София: в Стара Загора церемонията по бракосъчетание ще бъде съкратена, за да стигне времето за всички желаещи. В Пловдив някои младоженци ще се женят по тепетата в града.

булка  снимки Вяра Йовева

1000 лв. струва от 1 август бракосъчетанието на хълма Царевец във Велико Търново.

Всички сватби днес ще бъдат извън храмовете, защото от 1-ви до 15-ти август (Успение Богородично) има пости, поради което венчавките в църква не са разрешени.

Астролози твърдят, че изборът на подходяща дата увеличава шанса за създаване на устойчиво семейство. Младоженците например избягват да се женят във високосна година, защото смятат, че това е сигурно обричане на брака на провал. Добре е все пак да се знае, че натрупването на еднакви цифри в определен ден от годината е напълно закономерно следствие от хода на времето. Шестиците, седмиците, осмиците и т.н. не се подреждат в резултат на някаква свръхестествена сила, а според проста календарна логика. Така че, ако "половинката" не е подходяща, нито астрологът, нито най-точната дата имат силата да помагат при създаването на здраво семейство.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 10121 |27.07.2008 Бюджет 2009 – на младите хора и образованието . 4| 4659 |09.07.2008 Станишев изпревари Медведев в класация на младите лидери . 1| 5341 |23.03.2008 Навръх католическия Великден папата покръства журналист . 0| 5706 |28.02.2008 Жените с 13 г. по-млади за 9 м., ако зарежат цигарите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads