Реклама / Ads
0| 3898 |06.12.2019 НОВИНИ

„Моята електронна фактура помага“ продължава и през 2020 Г.

.
„Моята електронна фактура помага“ е кампания на „ЧЕЗ Електро България“ АД за популяризиране на екологичните и социални ползи от използването на съвременния начин за получаване на месечни сметки.
 

Продължава да расте броят на клиентите, които предпочитат да получават сметките си по електронен път. Всеки четвърти клиент на „ЧЕЗ Електро България“ АД вече е оценил удобството, сигурността и екологичните ползи на електронната фактура. До момента отказалите се от хартиения носител на сметката за електроенергия са над 444 000. Със своя избор те успяха да спасят от изсичане над 10 500 дървета и да намалят използването на хартия с близо 11 милиона листа годишно, с което всяка година спестяват 227 мегаватчаса електроенергия, необходима за производството им.

„ЧЕЗ Електро България“ АД инвестира спестените от печат на хартиени фактури средства в значими социални и еко проекти. По време на „Моята електронна фактура помага“ дружеството ежегодно ще реализира проекти и инициативи, свързани с грижата за природата и облагородяване на градската среда.

 

Първият плакет за специален принос към каузата на кампанията „Моята електронна фактура помага“ вече е в Благоевград – градът с най-висок брой клиенти на „ЧЕЗ Електро България“ АД след столицата, които използват електронна фактура – над 35 хиляди. Затова и заключителната част на кампанията за 2019 г. бе отбелязана там с откриването на нова детска площадка, изградена с финансовата подкрепа на ЧЕЗ Електро.

 

През миналата година „ЧЕЗ Електро България“ АД инвестира в залесяването на опожарена гора около София. Подкрепата, която получава от своите клиенти в цяла Западна България, ангажира Дружеството с това да продължи да осъществява подобни инициативи и в други градове.

 

Инициативите от кампанията „Моята електронна фактура помага“ продължават и през 2020 г. Следващото населено място, в което ще се реализира поредния проект от кампанията, ще бъде това с най-голям брой клиенти на „ЧЕЗ Електро България“ с регистрация за електронна фактура към 31.12.2019 г.

 

Електронната фактура е напълно безплатна услуга. След регистрацията клиентите могат да следят документите си както в електронния архив на сайта cez.bg, така и на посочения от тях имейл адрес. Електронната фактура гарантира защита на личните данни, спестява време и дава възможност за лесно и практично контролиране на разходите. Тя е валиден, електронно подписан данъчен документ, който е напълно идентичен с хартиената версия.

 

Включете се в „Моята електронна фактура помага“ - заявете своята електронна фактура! На Вас тя ще осигури удобство и сигурност, а на природата и градската среда – помощ и грижа. Помогнете на Вашия град да бъде следващият с нова площадка за игра, обновен парк, ново място за разходка на домашни любимци или нова фитнес площадка на открито!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4946 |04.12.2019 Ивайло Калфин: Очевидно някой има интерес да няма електронна здравна карта . 0| 4041 |18.09.2019 ЧЕЗ ЕЛЕКТРО стартира фейсбук кампания ”Моята електронна фактура помага” . 2| 4865 |02.09.2019 Генчо Начев: Има много интереси да няма електронна здравна каса . 0| 4010 |25.07.2019 140 720 киловатчаса подари ЧЕЗ ЕЛЕКТРО на клиенти, регистрирали се за електронна фактура през юни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads