Реклама / Ads
0| 3475 |02.08.2018 НОВИНИ

МОЛ Види изхвърли ”Лудогорец” от Шампионската лига

.
МОЛ Види сложи край на похода на ”Лудогорец” към групите на Шампионската лига. Унгарците шокираха ”орлите”, печелейки с 1:0 реванша от втория квалификационен кръг на турнира.
 

Така българският шампион ще трябва да се бори за място в Лига Европа.

"Лудогорец" започна срещата по-активно, като още в 3-ата минута Мисиджан излезе сам срещу вратаря, но си спря лошо топката.

 

В 40-ата минута "Лудогорец" остана в намален състав. Защитник на МОЛ изблъска с ръка Мисиджан в наказателното поле, реферът спря играта и даде втори жълт картон на холандеца за симулация.

 

Проблемите за "Лудогорец" продължиха, тъй като в самия край на първото полувреме домакините поведоха с 1:0. Анел Хаджич се възползва от разбъркване в наказателното поле на разградчани и се разписа с глава.

 

В началото на втората част първо Горалски стреля мощно от дистанция, а после и Марселиньо опита да изравни, но топката попадна в ръцете на вратаря на домакините.

 

В 76-ата минута МОЛ можеше да удвои преднината си, но Ренан показа рефлекс и спаси.

 

В 83-ата минута и късметът покри унгарците. Жоао Пауло опита да прехвърли вратаря, но топката уцели гредата. Въпреки опитите в атака, "орлите" не успяха да вкарат гол и отпаднаха от Шампионската лига.

 

В третия квалификационен кръг на втория по сила европейски клубен турнир шампионите ще срещнат победителя от двойката "Зрински" Мостар - "Валета".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 8820 |29.07.2018 Хр. Иванов: Борисов е пазителят на статуквото, назначен от невидимата скрита държава . 1| 5749 |18.07.2018 Филм за Левски сътвори ученичката Антонина Лозанова от Видин (видео) . 2| 4035 |15.07.2018 Тръмп за срещата с Путин: Ще видим какво ще излезе от тази работа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads