Реклама / Ads
0| 13644 |20.12.2013 НОВИНИ

В моловете- дежурни банки

.
Повечето банкови клонове в търговските центрове из страната ще са отворени и през почивните дни с работното време на моловете. Ако в последния момент преди Бъдни вечер хората имат нужда от своята банка, могат да отскочат до най-близкия търговски център.
 

27-ми и 30-ти декември ще са работни за повечето клонове в страната, а някои (като тези на ПИБ) ще са отворени и на 31 декември до обяд. Така или иначе обаче потребителите могат да използват и интернет банкирането на трезорите у нас, което не се влияе от работното време на физическите клонове.

Повечето банки в страната ще мобилизират екипи, които ще следят за състоянието на банкоматите в страната, както и за наличността на средства в тях, показва проверка на "Стандарт". "По време на коледните и новогодишни празници банката ще осигури денонощен мониторинг център, който ще следи за нормалното функциониране на банкоматите при очакваното увеличение на транзакциите в края на годината. Центърът ще следи и за инциденти или възникване на проблеми с обслужването на транзакции на банкоматите на финансовата институция", съобщават от Пощенска банка.

Същият принцип ще приложат и от Първа инвестиционна банка за своите 641 банкомата в цялата страна, уверяват от институцията. От Обединена българска банка (ОББ), която разполага с близо 800 банкомата в страната, посочват, че ще зареждат редовно и по график всичките си ATM машини. 700-те банкомата на УниКредит Булбанк също няма да оставят потребителите с празни портфейли. Както и при другите институции и тук специален екип ще следи за състоянието на ATМ машините. От банката посочват, че в мрежата "има и 23 банкомата, които позволяват не само теглене на суми, но и депозиране на парични средства. С други думи, ако се наложи, клиентите ще могат да плащат през банкоматите комунални услуги като "Топлофикация", "Водоснабдяване", "Електроснабдяване", мобилни оператори и др.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5031 |17.12.2013 Бобева: Разпределихме парите на държавата в различни банки . 15| 5659 |14.12.2013 Правителството изтегли 600 млн. чрез две чужди банки . 2| 5941 |30.09.2013 Депутатите дължат 12 млн. лв. на банките . 86| 5640 |07.07.2013 Орешарски вади списъци с офшорки и банки

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads