Реклама / Ads
34| 6262 |24.01.2015 НОВИНИ

Москов: "Протестна мрежа" е задкулисието в България

.
Юлий Москов
Комично е адвокат от "Протестна мрежа", който не си е плащал членския внос , да бъде министър . Не бива да не отбележим двамата нови съветници на Бъчварова от техните редици. Да не премълчаваме , че президентът Плевнелиев е от "Протестна мрежа". Патроните й Иво Прокопиев и Иван къстев са най-близките на президента. Това заяви в "На светло" по Нова телевизия журналистът Юлий Москов.
 
Изпадаме в парадокс, че "Протестна мрежа" протестира против себе си. Ставаме участници в една демагогия, която иска да прикрие други неща. Прикрива се факта, че носителят на цялото задкулисие е "Протестна мрежа" и хората зад нея, продължи той и не даде думата на представителя на "Протестна мрежа" да се изкаже.

Кой сте, кои сте, откъде се финансирате, всеки от вас с какво се храни, запита той участващия в предаването Теодор Михайлов от "Протестна мрежа". Те искат да взривяват обществото, допълни той.

Не чух аргументи от г-н Москов, че взривяваме обществото, започна на опонира Михайлов. Моделът #Кой продължава да стои,  допълни той, но бе прекъснат от Москов , че точно те го олицетворяват. Въпреки подканите на водещата Михайлов предпочете да мълчи пред нападките на Москов, който  иронизира, че протестърите не са повече от 150 души.

Ние имаме голям проблем в България. Не може да се научим да живеем с несъгласието. Ние сме болшевики по душа, каза Москов. "В една страна,в която има несправеливост, не може да има съгласие", опонира му Кулезич вместо другия си гост.

Надявам се, че гражданите не са граждани само, когато гласуват. Това нещо мина, направи нов опит за включване в разговора Михайлов.   По-добре да работим, отколкото да се противопоставяме. Вие желаете само да провокирате. Народът се умори...., засече го  Москов.

Не се е уморил. Това е само лаладжийство...., напъна се Михайлов. Единственото , което да направят гражданите е да са будни. Двадесет и четири часа да има  "Събуди се", опита се да стане активен Михайлов, който допълни, че колкото повече говори Москов, толкова повече се дискредитира, но не убеди водещата, че може да се бори за кауза.

Не е виновен съда за Брендо, а законите. Ако в законите бе записано, че човек осъден от европейски съд на повече от пет години, трябва да бъде държан под стража добре, но не го пише. В закона пише, че съдът може да пусне всеки обвиняем да си седи вкъщи. Трябва да се оправи текста на закона, разсъждава Москов за изчезването на Евелин Банев -Брендо.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 4777 |17.01.2015 Москов: Над 5000 лв ще са бонусите за добрите джипита . 4| 4308 |15.01.2015 Москов: ЕС ни дава 85 млн. евро за Спешна помощ . 0| 4157 |13.01.2015 Москов: Личните лекари ще се оценяват по система от критерии . 11| 4717 |13.01.2015 greshka71

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads