Реклама / Ads
2| 6222 |02.03.2016 НОВИНИ

Мотористи пребиха първия президент на клуб Vagabond‘s Марин Кушев

.
Пребиха първия президент на пловдивския мотоклуб Vagabond‘s Марин Кушев в Стара Загора в почивните дни, пише "Марица". Заедно с него са пострадали още двама негови съратници, единият от които е със счупен крак, натъртвания и охлузвания по цялото тяло и шевове по главата.
 

Почетният президент на клуба Маленко Галев - Малено, който бил с тях, подал сигнал на спешния телефон 112. Пострадалите са били в болница, полицаи също са проверили случая.

 

"Нападнаха ни момчета от клуба", разказаха Марин Кушев и приятелите му. Нападателите им свалили кожените якета с отличителните знаци на клуба. По време на инцидента са изчезнали от пострадалите пари, златна гривна, скъпи очила и папки с документи. Заради грабежа има арестувани. Полицията в Стара Загора разследва случая.

 

Кушев и компанията му искали да изяснят пред националната мотоасоциация легитимността на пловдивския мотоклуб. Според изданието, Vagabond,s е първият мотоклуб в Източна Европа, регистриран през 1993 г. В последно време обаче сред членовете му се появи разкол. На официалната страница във фейсбук е публикувано изявление на VAGABOND‘S MC, в което пише, че Марин Кушев и други от старите членове са аут и без право на контакти.

 

Ръката ще ми мине, раните ще заздравеят, но гаврата, че ме биха съмишленици, няма да отшуми, коментира Марин Кушев.

 

Изявлението във фейсбук VAGABOND‘S МС гласи, че бившите членове КРАСИМИР ПЕТЕВ, БОНЧО ВАЛЕВ И МАРИН КУШЕВ са със статут АУТ и са БЕЗ ПРАВО НА КОНТАКТИ.

 

"Апелираме всички клубове да се съобразяват с дадения им статут, тъй като те продължават да търсят контакти, да интригантстват и да злословят по адрес на клуба и неговото управление. Апелът ни е да се спазват МС правилата, защото предатели винаги е имало и ще ги има. Идеята на тези правила е хора, които вредят на нашите среди, което неизбежно се случва и се е случвало, да не бъдат допускани повече в нашето мото общество. VAGABOND‘S МС ЗАЯВЯВА, ЧЕ ЩЕ ВЗЕМЕ АДЕКВАТНИ МЕРКИ СПРЯМО ТЕЗИ ХОРА, гласи позицията на наследниците на битите мотористи.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4714 |23.02.2016 Турция отзова първия ни секретар от консулството в Истанбул . 1| 5720 |10.02.2016 Пребиха родителите на прокурор в софийско село . 7| 4509 |03.02.2016 Стрелча: Евстатиев да е първият политик в затвора . 0| 4677 |03.02.2016 Катастрофиралият в Македония автобус резервен, първият се повредил

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads