Реклама / Ads
36| 5153 |28.07.2010 НОВИНИ

Мустафови възмутени от речта на Цветанов в НС

.
сем. Мустафови Източник: cross-bg.com
"Изкарват сина ни виновен, за да прикрият случая", заяви битото от МВР семейство в Кърджали по повод днешното твърдение на Цветан Цветанов, че синът им се е занимавал с проститутки.
 

Семейство Мустафови от Кърджали са възмутени от изказването на министър Цветан Цветанов. Семейството няма да оттегли жалбата си по случая и ще търси правата си в съда. В Кърджали и днес продължава вътрешната проверка на инспектората на МВР, предаде БНР.

Потърпевшото семейство не е съгласно с изложеното от министър Цветанов, че синът им Кадир е замесен в сводничество. Айсел Мустафова каза, че не вярва децата й да вършат подобни неща. Смята, че в министерството искат да изкарат сина й виновен, за да се прикрие случаят. Тя обясни, че вечерта, когато четиримата полицаи нахлуха в дома й, синът е бил навън с приятели. Той е поръчал такси и е казал на шофьора да вземе двама клиенти от блок 12 в кв. „Възрожденци". Това е блокът, където живее семейство Мустафови. По непотвърдена информация шофьорът на таксито е известен в Кърджали сводник. Неясен е въпросът откъде синът на Мустафови се познава с него. Снощи потърпевшите са дали показания за инцидента пред екипа от Инспектората на МВР.

Frognews.bg припомня, че в петък срещу събота в рамките на спец акция на МВР полицаи нахълтаха в дома на семейство Мустафови по погрешка и удариха 20-годишната дъщеря, майката и бащата, който беше свален на пода. Оказа се, че органите на реда били объркали апартамента на Мустафови с този на сводника, който се намирал в същия блок. В последствие се оказа, че от РДВР Кърджали са скрили случая и дори са предложили подкуп на Мустафови, за да не подадат жалба. Всичко това предизвика огромно обществено недоволство. След натиск от страна на опозицията вътрешният министър Цветан Цветан днес беше изслушан в парламента, като беше категоричен, че всъщност грешката е вярна, тъй като синът Кадир Мустафов, който бил председател на младежкото ДПС в Кърджали, също бил участник в престъпната схема с проститутките.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 5014 |27.07.2010 Цветанов на изслушване в НС за произвола на МВР . 4| 6385 |26.07.2010 Цв. Цветанов: "Килърите" - най-сериозният удар срещу организираната престъпност . 4| 4815 |21.07.2010 Цв. Цветанов: Дойде най-положителният доклад на ЕК . 3| 5800 |19.07.2010 Цветанов: Конюнктурни интереси тровят съдебната система

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads