Реклама / Ads
13| 7807 |17.10.2009 НОВИНИ

Мл. Мутафчийски: Прокуратурата да разследва обвиненията на Т. Дончева

.
Младен Мутафчийски Източник: Вяра Йовева
"Ако Диана Найденова слага в челюстите си гостите, то аз бях буквално сдъвкана от Татяна Дончева зад кадър миналата седмица".
 
С тези думи започна рубриката на журналиста Люба Кулезич днес в предаването по Нова Тв "Станция Нова". Причината за недоумението й е била острата реакция зад кадър в предишното издание на шоуто на Татяна Дончева, гост в минутите на Найденова. Червената депутатка е нападнала Кулезич със "Стига си защитавала Стефанов, и той е в кюпа!" по време на рекламите в гримьорната.  

Днес специален гост на Кулезич беше Младен Мутафчийски - бизнесмен и съсобственик на сайта Frognews.bg, който поиска право на отговор по повод безумните нападки от страна на Дончева.

„Татяна Дончева, при положение, че имаше толкова власт в себе си като заместник-председател на Комисията по национална сигурност, всеки ден разговаряше с Главния прокурор и с кой ли не още, трябваше да направи всичко възможно да разкрие истината и аз да бъда зад решетките, ако е вярно това, което тя казва.”, коментира Мутафчийски.

Той апелира от същото телевизионно студио прокуратурата да продължи прекъснатото преждевременно разследване по случая и да потърси "помощта" на Татяна Дончева. Тя неведнъж заяви в медиите, че зад покушението на Стефанов е стояла мутренска организация, но така и не се престраши да каже на правораздавателните органи конкретна информация. Водещият на „Рулетка” Люба Кулезич на свой ред припомни, че веднага след опита за убийство на главния редактор на Frognews.bg Татяна Дончева е квалифицирала покушението като "дестабилизация на държавата", а днес хвърляла обвинения в стил „И Огнян Стефанов е бил в кюпа”.

„Както обикновено, най-вероятно Татяна Дончева изпълнява някаква поръчка. Тя беше на събеседване в ДАНС, от което излезе с абсолютно променени виждания по редица въпроси.”, коментира поведението на кандидата за лидерското място в БСП Младен Мутафчийски. Той опроверга твърденията, че е ходил на приятелски обеди с Алексей Петров и уточни, че е привикван от службите съвсем официално „на събеседване с група лица”. Бизнесменът намира за странна „поканата” в ДАНС, на която са му поискани контакти с главния редактор на Frognews.bg. „Самият Огнян ми каза, че са го търсили чрез сина му, което най-малкото е странно, при положение, че всеки му има телефона.”, каза още Мутафчийски.

„С Иван Драшков се познаваме от много години, както и с други хора от ДАНС, защото преди години работех активно в бизнеса с търговия на специално имущество, но откакто правителството на Иван Костов ме уволни не съм се занимавал. Използвам случая в ефир да му благодаря за уволнението, тъй като се чувствам щастлив, че се занимавам с частен бизнес. Говори се за едни мои снимки, на които седя на една маса с Иван Драшков и с други хора, които са били гости в хотела ми в Слънчев бряг. Те се подмятат като компратни, но аз съм бил на една маса и със Станишев, когато е гостувал в курорта.” отговори на последните нападки в печата Младен Мутафчийски.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 4962 |15.10.2009 НАП разследва сигнали срещу Масларова . 13| 7668 |14.10.2009 Разследват Емел Етем за далавера със 730 000 лв. . 2| 4880 |08.10.2009 Удължиха със 6 месеца разследването Белнейски . 0| 5523 |06.10.2009 Приключи разследването за убийството пред "Соло"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads