Реклама / Ads
0| 5830 |28.07.2017 НОВИНИ

МВР без напредък за убийството в Пловдив и нападенията в столицата

.
Младен Маринов Източник: БГНЕС
МВР още няма напредък в разкриването на убийството в Пловдив и побоя над журналист и двете жени в столицата. Това стана ясно от думите на главния секретар на МВР Младен Маринов. Поредна сутрин той уверява зрителите, че полицията работи.
 

По отношение на задържаните българки в Труция за тероризъм, той обясни по БТВ: Разговарях с директора на международното сътрудничество да изиска официален доклад с конкретни данни за това във връзка с каква дейност са задържани те. Информацията е много оскъдна и не мога да дам повече подробности. Знаем, че това са майка и дъщеря, които са задържани в Турция по подозрение за тероризъм. Чакаме информация от страна на външното министерство и международното сътрудничество. Официално ще бъде отправено запитване какво са правели двете българки в списъка за антитерористи на Турция, каза още главен комисар Младен Маринов.

 

"Провеждаме акции по морето за нелегален алкохол, криминалния контингент, наркотици и наркоразпространение. Забелязваме увеличение на употребата на леките наркотици. Силите ни са насочени натам, защото след употребата на наркотици се увеличава и насилието. За нас е важно да има засилено полицейско присъствие по морето, като то трябва да бъде видимо и невидимо", допълни той. "За убийството в Пловдив работим по всички версии. Не изключваме версията за самоубийство и не мога да кажа категорично, че това е разстрел. Като съберем достатъчно доказателства, тогава ще говорим. В медиите излизат много версии и доказателства, които са плод на фантазия.

 

Тече разследване и щом то приключи, ще огласим подробности. В случая с Иво Никодимов продължава работата. Проблемът там е, че инцидента е станал на обезлюдена пътека, а не на алея в парка. Работим с Никодимов, но за съжаление нямаме конкретен напредък. За пребитите две жени мога да кажа, че лицата са започнали агресивните си действия към нотариуската. Това насочва действията ни към версията, че това напедение е свързано с работата й. Дъщерята е нападната, когато е опитала да защити майка си. Тече разследване и целта е да разберем какви сделки е изповядала тя", обяви Маринов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5310 |27.07.2017 Застреляният пловдивски бизнесмен най-вероятно е познавал убиеца си . 0| 5611 |27.07.2017 Разследват любовен триъгълник и бизнес отношения в убийството на Данаил Божилов . 1| 7202 |27.07.2017 БСП-Пловдив обвини Гергов в лична лоялност към Борисов . 1| 5252 |26.07.2017 Убиецът на бизнесмена в Пловдив е уцелил сърцето му

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads