Реклама / Ads
8| 5527 |19.01.2012 НОВИНИ

МВР готви арест за убиеца на Мирослава

.
убитата Мирослава от Перник
Ако 25-годишният Марио Любенов-Заека излезе утре от психиатрията, той веднага ще бъде задържан. В петък рано сутринта ченгетата ще причакат пред клиниката на Четвърти километър Заека със заповед за задържането му.
 

Според лекари от болницата обаче диагнозата шизофрения, която му е била поставена преди 3 години от други техни колеги, няма да бъде отхвърлена, пише Монитор.

Очаква се на бял свят да излезе дълъг доклад, в който със сложни медицински термини да се обясни как Марио е психично болен и не може да отговаря за постъпките си. Ако това се случи, убиецът на 17-годишната девойка няма да бъде изправен пред съдаи да понесе наказание. Другият участник в тежкото престъпление Стойчо Петров-Чочо, който се застреля в дома си, е шикалкавил, преди да заведе криминалистите до трупа на момичето край село Планиница, разказаха разследващи.

Първоначално Чочо посочил да ровят на съвсем друго място. Кучето, което било с ченгетата, обаче не надушило човешки останки. След това арестуваният се оправдал, че се е объркал в тъмното, и завел  разследващите в съседен район. Там обаче също ударили на камък. Наложило се на Стойчо за трети път да се „сети” къде точно е заровил удушената спортисткапо таекуондо. Едва тогава трупът бил намерен. Междувременно стана ясно, че Йоан Андреев, когото престъпниците планирали първоначално да отвлекат, а след това да убият, се е скрил. Той извадил невиждан късмет, след като похитителите се отказали от него заради навиците му да се прибира по всяко време на денонощието.

Едва тогава Мимето попаднала на мушката на бандитите. Йоан е по-малък брат на Борислав, който е гадже на сестрата на убитата девойка Елеонора. Любопитното е, че след инцидента и Борислав се е скрил и тотално се е дистанцирал от ситуацията.  Почерненото семейство се готви да погребе ученичката в събота или неделя. (Монитор)
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5261 |14.01.2012 Арест за пияни шофьори в Асеновград . 42| 6151 |14.01.2012 Медицинско спъва постоянния арест на Марио от Перник . 7| 5473 |10.01.2012 7 години зад решетките за убиеца Шефкет . 69| 8020 |09.01.2012 Борисов: Арест за този, който кара с летни гуми!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads