Реклама / Ads
52| 9524 |07.07.2010 НОВИНИ

МВР-пресцентър със супер гаф: "Казвай бързо, щот' много ще боли"

.
Наркобандитите, които бяха задържани днес Източник: МВР
След скандала с ареста на бившия министър Николай Цонев от прокурор Роман Василев, който го нарече "абсолютен престъпник", пресцентърът на МВР отново се издъни здраво. Днес пусна видео, в което ясно се чува как полицай се обръща към наркодилър с думите "Казвай, че много ще боли!" (Вижте видео)
 

Видеоклип, в който ясно се чува как полицай заплашва с насилие задържан, за да признае вината си, разпространи пресцентъра на МВР. Репликата „Казвай веднага, щот' ще те боли много" ясно се откроява в репортаж, пуснат в страницата на Министерството на вътрешните работи. Видеото е публикувано по повод операцията на ГДБОП и СДВР, при която бяха задържани общо 24 дилъри на дрога в столицата. Секунди, след като пуснахме скандалните кадри, от пресцентъра на МВР изрязаха 15-те проблемни секунди, в които ясно се чува въпросната реплика, с което на практика си направиха автоцензура след гафа. Ние обаче успяхме да свалим клипа в първоначалния му вид, който можете да видите по-долу.

Репликата, изтървана във видеото от служител на полицията, който участва в операцията, е насочена към един от задържаните. При акцията, заснета от МВР, бяха арестувани общо 24 души, сред които 18 наркодилъри и техни клиенти. Сред тях са и четиримата организатори на групата за разпространение на дрога. Полицаите са претърсили жилищата на задържаните, които са ползвани за складове за съхраняване на стоката. Иззети са около 3 кг амфетамини, марихуана, кокаин и екстази. При обиските са иззети сим карти, 60 мобилни телефона, седем от които са ползвани за поръчки на наркотици, 15 000 лева - в български пари и евро, спечелени от продажбата на дрогата.

След ареста на бившия министър на отбраната Николай Цонев МВР разпространи видеозапис, в който зам. градския прокурор Роман Василев обяви Цонев за престъпник. В последствие заради репортажа избухна скандал и Роман Василев получи наказание за репликата си. Припомняме ви, че от МВР пуснаха видео с ареста на Животното във Върна, където с опита си да замажат регистрационния номер на колата му, изпуснаха кадър, в който ясно си личаха числата и буквите на автомобила. Както и преди писахме, сме изумени, че във вътрешно сами си вкарват автоголове, пускайки явно недогледани материали в сайта си, които се превръщат моментално в обществени скандали.   
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 25| 4835 |02.12.2008 Парламентът приема извънредно супер важни закони . 0| 7046 |18.06.2008 Правят от "Червено знаме" супер модерен спортен комплекс . 1| 4483 |03.06.2008 Италианци ще ни учат как да борим кражбите от супермаркетите . 1| 12008 |04.12.2007 Застаряваме бързо, раждаме малко – топим се

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads