Реклама / Ads
1| 3577 |19.06.2019 НОВИНИ

МВР със засилени проверки по пътищата

.
Източник: БГНЕС
От днес започва специализирана операция на пътна полиция в цялата страна. Ще се следи за колани, скорост, алкохол, наркотици. Особено внимание ще има и за мотористите.
 

Остава завишен контролът на водачи, употребили алкохол и наркотични вещества, , съобщава БГНЕС.

 

Полицейските екипи ще бъдат локализирани по участъци с въведена временна организация на пътя, както и по местата със засилен трафик – по път II-53 с. Крушаре, разклона за с. Камен, път II-66 с.Злати войвода, с. Съдиево, път I-7 с.Мокрен, разклоните за с.Градец и с.Жеравна и ограниченията в населените места по път I-6. Засилен контрол ще има на натоварените кръстовища в общинските центрове и в районите с пешеходни пътеки. На автомагистрала „Тракия” контрол ще има в района на извършващите се ремонтни дейности в участъка от километър 250 до 260.

 

В сряда от 23 ч. до 24 ч. ще бъде спряно движението в двете посоки по автомагистрала „Хемус“, в участъка между 337-ми и 342-ри километър, съобщиха от АПИ. Това е отсечката между пътен възел „Белокопитово“ и кръстовището с път I-7 Силистра – Шумен, в района на с. Панайот Волово.

 

За да не се затруднява трафикът през деня, късно вечерта ще се монтира рамка, с дължина 32 м, на изграждащата се електронна система за събиране на такси за ползване на републиканската пътна мрежа на база изминато разстояние за превозни средства над 3.5 тона (тол).

 

По време на ограничението трафикът ще се пренасочва по първокласния път I-2 Шумен-Варна. Необходимо е шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост и да спазват пътната сигнализация.

 

Ще бъде ограничено движението в изпреварващата и част от активната ленти, като трафикът ще преминава по другата част от активната и аварийната ленти.

 

От 10 до 15:30 ч. движението в тунел „Траянови врата“ на АМ „Тракия“ в тръбата за Бургас ще се осъществява в една лента поради ремонт на антени на мобилен оператор. Ще бъде затворена активната лента, като трафикът ще се извършва в изпреварващата лента.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4042 |13.06.2019 БАБХ е унищожила близо 30 000 кг храни след проверки . 0| 3712 |09.06.2019 Засилени проверки на ''Пътна полиция” за дрога и алкохол . 0| 3885 |03.06.2019 БАБХ започва проверки по морето . 0| 3670 |23.05.2019 Очаква се засилен трафик по пътищата в страната

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads