Реклама / Ads
0| 4794 |24.03.2016 НОВИНИ

Над 1,2 млн. лева инвестира ЧЕЗ в област Видин през 2015 г.

.
Ръководството на компанията представи пред местните власти инвестиционните планове и приоритетите на ЧЕЗ в областта.
 
Ръководството на ЧЕЗ продължава поредицата от срещи с представители на местните власти в Западна България. След дискусиите в областните центрове Благоевград, Кюстендил, Перник и София, вчера бе проведена среща и с общинските кметове от област Видин. Домакин на събитието беше Областната администрация. Регионалният мениджър на ЧЕЗ за България Карел Крал запозна представителите на общините с плановете и приоритетите на компанията. Кметовете имаха възможност да зададат своите въпроси и да отправят препоръки към дружеството.

 

„ЧЕЗ инвестира максималното в рамките на ограничените ресурси, с които разполага, за  подобряване на услугите и качеството на електрозахранването. Поддържането на стабилни и коректни отношения с общините, които обслужваме, е една от сигурните стъпки към постигането на дълготрайни резултати в тази насока“, каза Карел Крал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

 

„През 2015 г. в реконструкция и обновяване на мрежата, присъединяване на нови клиенти и в изкупуване на съоръжения в област Видин вложихме над 1,2 млн. лева“, каза Петър Холаковски, изпълнителен директор на „ЧЕЗ Разпределение България“ АД.

 

В рамките на кампанията на ЧЕЗ предстоят срещи в областните центрове във Враца, Монтана, Плевен, Ловеч и София област. Събитията са част от политиката на дружеството за открита, активна и диалогична комуникация с местните власти на територията, която обслужва.

 

От стъпването си на българския пазар преди 11 години ЧЕЗ е инвестирала близо 943 млн. лева в модернизиране и разширяване на мрежите, в подобряване на обслужването и в производство. Отделно 1.6 млрд. лева са постъпили в бюджета под формата на данъци, преки инвестиции и дивиденти, което превръща ЧЕЗ в един от най-големите участници в българската енергетика.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4739 |17.03.2016 Фирма укрила 600 хил. лева ДДС . 12| 5386 |16.03.2016 С по 40 лева се облажват пенсионери за Великден . 14| 4778 |13.03.2016 Още 2 областни организации на ДПС искат Доган за лидер . 0| 4193 |13.03.2016 ЧЕЗ с нови проекти за над половин милион лева извън столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads