Реклама / Ads
12| 6819 |25.02.2012 НОВИНИ

Намериха изчезналата Елица от Русе

.
15-годишната Елица Побакова от Русе, която по-рано бе обявена за издирване е открита от столичните полицаи. Тя е във видимо добро състояние и се намира в столичното Първо РПУ.
 

Момичето е засечено около 18.30 часа по сигнал на граждани в района на автогара "Изток". Свидетели са я видели да се разхожда сама, кална и плачеща, допълва bTV. Била е облечена само в кимоно, яке и по джапанки. Таксиметров шофьор твърди, че го е карала да я закара до Русе.

 

В дрехите й са намерени брошури на лекарства, които биха могли да я доведат до това състояние, каза за bTV зам.-директорът на СДВР Ивайло Спиридонов.

 

От МВР информират, че експерти от детскaта педагогическа стая работят с момичета, за да уточнят мотивите за случилото се.

Елица била в неадекватно състояние и с неадекватни реакции. По нея обаче няма следи от посегателство.Mомичето е било само, не е било придружавано от друг човек, така че - в случая не може да говорим за някакви други версии, съобщи за Агенция “Фокус” старши комисар Валери Йорданов, директор на СДВР.

 

Сигнал за изчезването й бе подаден днес малко след 13 часа от треньорката й по джудо, съобщава пресцентърът на МВР.

Отборът е пристигнал от Русе за участие в състезание, което се е провеждало в „Студентски град".

 

По думите на треньора момичето е участвало в някои от етапите на състезанието, но загубило, след което към 12.00 часа поискало разрешение да отиде да си купи нещо за ядене.

 

Когато не се прибрало и го потърсили, видели, че на скамейката са дрехите, с които е пътувало, липсвало само горното яке.

Предприети са бързи действия за установяването на местонахождението на непълнолетната - сформирани са няколко екипа от столичното Седмо РУП и СДВР, в издирването е включено и обучено за целта куче.

 

В издирването на това момиче се включиха изключително много служители. Срещнахме пълно съдействие на таксиметровите шофьори, които се намираха в района на Студентски град, и много сигнали бяха подадени от граждани. Благодарение на такъв сигнал, за момиче с подобно описание, което е забелязано в района, патрулът, който беше насочен натам и съответно другите екипи за блокиране на района - успяха да го намерят – каза още старши комисар Валери Йорданов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 4836 |07.02.2012 Със снега ни чака и виелица . 8| 6633 |20.01.2012 Намериха отпечатъци върху второ писмо, не били на Марио . 6| 6253 |15.01.2012 Двама намериха смъртта си след сбиване . 4| 6051 |13.01.2012 Намериха убита изчезналата данъчна; кучета яли трупа й

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads