Реклама / Ads
2| 4878 |18.12.2015 НОВИНИ

Намериха майката на изоставеното бебенце

.
Източник: TNS. bg
Щастлива развръзка с намереното бебенце в Пловдив. Не е ясно защо жената го е изоставила. Детето е установено, родителите са го потърсили. Полицията не казва защо е било изоставено. Ще направим проучване, полицията знае. Рано тази сутрин около 4 часа е потърсено детето. След час ще имаме подробна информация. Имахме план за действие, ако то не беше потърсено. Имахме вариант, че детото или е забравено, или е изоставено заради тежка ситуация, в която семейството е изпаднало, каза Надя Танева от социално подпомагане в Пловдив. Оказва се, че мъничето е потърсено 12 часа след като е намерено.
 

Лилия Д. е майката, научи TNS.bg Тя е разведена и има три деца. В момента живее на семейна начела с друг мъж в село край Пловдив. Все още не е ясна причината за изоставянето на детето. Тя е открита от полицията тази вечер, след като публикувахме информацията за оставеното дето в кооперация на бул. „Васил Априлов” в Пловдив. Знае се само, че то е оставено от жена, която е пристигнала в сградата с детска количка, след което е изчезнала.Бившият й съпруг описва Лилия като лека жена. Хора от селото пък не проумяват постъпката й и изоставянето на детето в Пловдив тази вечер. В профила си в социалната мрежа, жената от пловдивското село освен селфита с нея и децата, има и снимки на плеймейтката Николета Лозанова, на която явно подръжава.

 

TNS.bg припомня, че обитатели на жилищна сграда на булевард „Васил Априлов” в Пловдив се обадили в полицията привечер, когато намират детето. Униформените пристигат на място и откарват детето в болнично заведение. След щателен преглед от педиатър то бе поето от социалните служби. „Тази вечер момиченцето ще остане в Детската клиника на УМБАЛ „Свети Георги” в Пловдив за наблюдение, въпреки че здравословно е добре”, съобщи за TNS.bg директорът на дирекция „Социално подпомагане” – Пловдив Надя Танева.

 

В същото време фейсбук изригна с коментари за изоставеното момиченце в Пловдив. Хората масово изразяват възмущението си от факта, че детето е било зарязано в кооперация. Властите тепърва ще разследват случая.

 

По-рано стана известно, че полицаите от Второ районно управление са установили самоличността на родителите на изоставеното тази вечер бебе на бул. „Васил Априлов” в Пловдив. Те са открити от полицията, след като в TNS.bg публикувахме призив всеки, който познава близките на детето, да сигнализира органите на реда.

 

В дежурната на полицията са постъпили десетки обаждания от хора, които познават майката и бащата на 9-месечното бебе. „Родителите са установени, детето също, то е в добро състояние”, научи TNS.bg „Тази вечер момиченцето ще остане в Детската клиника на УМБАЛ „Свети Георги” в Пловдив за наблюдение, въпреки че здравословно е добре”, съобщи за TNS.bg директорът на дирекция „Социално подпомагане” – Пловдив Надя Танева.

 

Засега не е ясна причината за изоставянето на детето, нито какво са обяснили родителите на полицаите. Не са ясни и техните намерения и дали искат да си го приберат обратно. Знае се само, че то е оставено в сградата от жена, която е пристигнала в сградата с детска количка, след което е изчезнала.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5145 |26.11.2015 Намериха пистолета, с който разстреляха наркодилъра в Поморие . 1| 4655 |23.11.2015 Намериха колан с експлозиви в Париж . 14| 5482 |22.11.2015 Майката на командоса Шарков: Лазаров и Гайков са виновни за смъртта му . 0| 4636 |20.11.2015 Намериха трети труп в апартамент в Сен Дени

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads