Реклама / Ads
5| 6173 |09.01.2010 НОВИНИ

Намериха втори мъж, убит от "Наглите"

.
Ченгетата още работят по случая. Източник: Вяра Йовева
Втори труп е намерен в покрайнините на София. Тялото е намерено след показанията на Ивайло Евтимов-Йожи, задържан при акцията "Наглите".
 
Не пожелавам на никой да види това, което ние видяхме днес – това каза министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов. Вътрешният министър посети местността, в която полицаи откриха два трупа, в рамките на разследването по операция „Наглите”.

„Наглите са една изключително нагла, добре организирана престъпна група, която, както виждате, освен отвличания, е извършила и две убийства” – каза вътрешният министър.
Цветан Цветанов благодари на прокуратурата за добрата работа, която са свършили през последните седмици, и на медиите за търпението, което са проявили и професионализма, с който са се отнесли към операциите.

Предполага се, че намереното тяло е на Иван Петров-Сапата, за когото се смята, че е доставил автомобил за отвличането на бизнесмена Киро Киров, съобщава БТА.

Известният автокрадец Иван Петров-Сапата, откраднал колата, с която е взет откупа за Киро Киров. На 12 април тази година той излиза от дома си и повече не се връща.

33-годишният мъж бил опитен в тъмния бизнес с коли. В подземния свят го познавали като един от най-добрите в София - сърцат крадец, който при добре платени поръчки посяга дори на луксозни лимузини със стикери на застрахователни компании, свързани със силови структури.

Сапата стана публично известен в началото на май 2006 г., когато беше задържан за кражбата на джипа на треньора на "Литекс" Люпко Петрович.

Според източници в прокуратурата след признанията си Евтимов сключва сделка с обвинението. Така срещу него ще отпаднат обвиненията за участие и организиране на престъпна група, а ще останат само тези за отвличане.

Frognews.bg припомня, че трупът на Юлиан Левтеров по прякор Кунфуто беше открит в Плана планина, близо до София вчера.
Мъжът изчезна в началото на януари миналата година. Тогава се говореше, че автокрадецът е бил отвлечен.

ВИЖ ВИДЕО ОТ ОТКРИВАНЕТО НА ЮЛИАН ЛЕВТЕРОВ - КУНГФУТО
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 8585 |09.01.2010 Пуснаха видео от изравянето на труп, търсят втори . 7| 6166 |08.01.2010 Откриха трупа на отвлечен автокрадец, свързан с "Наглите" . 7| 8853 |29.12.2009 Трима от "Наглите" се споразумяха с прокурорите . 4| 7059 |22.12.2009 Спипаха пети от "Наглите"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads