Реклама / Ads
0| 7576 |22.05.2020 НОВИНИ

Наско Сираков е избраникът на Божков за нов собственик на ПФК ”Левски”

.
Васил Божков обяви новият собственик на акциите на ПФК ”Левски”. Наско Сираков ще получи мажоритарният дял от активите на клуба, но при съгласие от негова страна.
 

Това стана ясно от публикацията на хазартния бос във Facebook. Божков обеща да оповести новия собственик на мажоритарния дял от 86.6% от активите на клуба днес, точно в 10 ч. сутринта. Обещанието беше спазено.

 

"През януари предадохте ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI, май месец го хвърлихте в задкулисието.


Слабият и объркан премиер Boyko Borissov, даващ непрекъснато съвети за собствеността и какво да се случва с отбора, не посмя да поеме отговорността за "любимия" си клуб.


Наско Сираков ще получи собствеността на акциите при съгласие от негова страна.
Успех на „Левски“.

 

Това написа във Facebook бизнесменът Васил Божков.

 

През януари предадохте ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI, май месец го хвърлихте в задкулисието. Слабият и объркан премиер Boyko...

Posted by Васил Божков on Friday, May 22, 2020

 

За бившия футболист гласуваха над 28 000 души. Трябва да се отбележи обаче, че вотът придоби гротесков вид, след като бе дадена възможност за свободно добавяне на кандидати от страна на самите фенове. Така списъкът за гласуване набъбна до 100-ина предложения, повечето от тях абсурдни. Така например втори по гласове се оказа депутатът от ДПС Делян Пеевски (над 15 000 гласа), следван от Сретан Йосич (около 2800 гласа) и т.н.

 

Припомняме, че сагата със съдбата на футболния клуб започна да се разиграва още в началото на годината, когато бяха запорирани фирми на Васил Божков, които финансираха "сините". Причината са обвиненията срещу хазартния бос, който в момента се намира в Дубай.

 

Скандалът с Васил Божков се играе на няколко фронта, а по думите на самия него репресивният апарат работи с пълна мощ. В свое интервю той в прав текст обвини Бойко Борисов, Делян Пеевски, Кирил Домусчиев и Владислав Горанов за сегашната ситуация, а поетапно започна да публикува и в социалните мрежи и различни доказателства.

 

Собствеността на ПФК "Левски" се превърна и в гореща тема, след като Божков джироса акциите на премиера Бойко Борисов - ход, който предизвика и остра правна дискусия. Борисов от своя страна отказа да ги приеме, а това създаде още по-голямо напрежение и неясноти относно собствеността на ПФК "Левски".

 

Вчера журналистът Борис Митов публикува снимка, на която се виждаха следователят от Националната следствена служба и бивш член на ВСС Ясен Тодоров, известен като ревностен защитник на бившия главен прокурор Сотир Цацаров, Тити Папазов и Наско Сираков. Тримата бяха седнали да разговярят на столична бензиностанция. Предметът на разговора им остана неясен.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 45| 7294 |17.05.2020 Наско Сираков: Това беше подигравка - с Апостола, клуба, Гонзо, с мен . 1| 5380 |05.01.2019 Наско Дългия и антиквар замесени в кражбата на картините на Майстора . 1| 5005 |10.05.2018 Дъщерята на убития Наско Тонкев с ново писмо до Цацаров . 3| 5674 |16.02.2018 Още един червен картон на Конгреса: Наско Сираков напусна Изпълкома на БФС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads