Реклама / Ads
1| 4857 |17.12.2014 НОВИНИ

Навратилова се ожени за последната "Мис СССР"

.
Наздраве !
Най-успешната тенисистка - Мартина Навратилова (58 г.), се ожени за любимата си Юлия Лемигова (42 г.). Влюбената двойка е станала семейство на брачна церемония вчера в Ню Йорк, хвали се Навратилова в интервю за "Би Би Си".
 
Както е известно, чехкинята с американско гражданство се сгоди за дългогодишната си приятелка Юлия през септември. Тя избра за събититето почивка по време на мъжки тенис турнир. Навратилова коленичи и помоли Юлия за ръката й. Двете от години живеят заедно във Флорида. Рускинята Лемигова не може да се похвали със славата на избраницата си в живота, но тя също е известна личност, защото е последната “Мис СССР” - грабнала е титлата за красота малко преди през 1991 г. Съветският съюз да рухне. Година по-късно тя зае второ място в надпреварата за “Мис Свят”.

След разпада на СССР красавицата, която е дъщеря на полковник от Червената армия, емигрира във Франция. Ако се вярва на “Дейли мейл”, тя заживява в Париж с френския банкер от еврейски произход Едуард Щерн, от когото през 1999 г. ражда дете. То умира при неизяснени обстоятелства, когато е на 5 годинки от вътрешни кръвоизливи. Детегледачката, която е българка, потъва в неизвестност. Открита е, но вина не се доказва и не се стига до съд.

Щерн се влюбва в никому неизвестната Сесил Б. През 2005 т. тя го убива по време на садо-мазо сеанс в Цюрих и в момента е зад решетките.

Самата Навратилова още през 1981 г. призна, че харесва и се люби както с мъже, така и с жени. Тогава тя бе от малцината в целия свят, които имаха куража да признаят подобно нещо. Особено в спортните среди темата беше табу.

Чехкинята нямаше конкурентка на корта през 80-те години на миналия век. Сега тенис легендата се занимава с треньорство. В началото на месеца Навратилова съобщи, че е в екипа на полякинята и финалистка от "Уимбълдън" Агниешка Радванска. Това ѝ отнемало много време, но и носело голямо удовлетворение - да предаде опита си на една от новите надежди на корта. Със сигурност Навратилова ще намира и доста време за щастлив семеен живот с Юлия, коментира "Би Би Си".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 4077 |10.12.2014 Родител: Децата ни са подложени на тормоз и бой в училището в Дебелт . 0| 3951 |09.12.2014 Обявиха бедствено положение в община Съединение . 26| 11314 |09.12.2014 Фрог научи: Военният министър уволнява предложения му за зам. Иво Антонов? . 0| 4027 |08.12.2014 БДЖ с инициатива за деца в неравностойно положение

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads