Реклама / Ads
12| 5125 |05.11.2015 НОВИНИ

Назрява конфликт между Борисов и Цветанов, смята Михаил Мирчев

.
Михаил Мирчев
С тази стачка на полицаите една от хипотезите е, че избухва конфликт между Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ социологът и кандидат на БСП за кмет на София на отминалите местни избори Михаил Мирчев.
 

 

Това назрява в момента и може да се отрази при едни следващи избори. Защото Цветанов като председател на предизборния щаб спечели убедително местния вот и на фона на изборния успех Бойко Борисов изглежда един доста съмнителен лидер на ГЕРБ, заяви Мирчев.

 

Полицаите може би малко прекалиха със задръстването на кръстовища и магистрали, защото работата на тези хора е да пазят реда в държавата. Това са крайности, които не могат да се приемат, допълни Мирчев.

 

 

 Той коментира и искането на социалистите за касиране на местните избори в столицата. Има много основания за жалбата за касиране на изборите в София. Жалба за касиране на изборите не подава само БСП и не само в София - това е обща ситуация. По време на изборите имаше много нарушения, включително и със съдействието на родната полиция. Медиите изнасят много драстични случаи и да видим дали съдът ще узакони това безобразие или ще изпълни обществената си функция. Досега не е имало повече основания жалбата за касиране да мине. Има огромно количество доказателствен материал, посочи Мирчев.

 

Той заяви, че ако се стигне до касиране на вота в София, отново ще се бори за кметското място. Мирчев смята, че изборният му резултат от 9% е фалшифициран. Ако нямаше фалшификации, реалният ми резултат е някъде около 13-14%, каза той. Социологът определи ГЕРБ като "бетонна стена, срещу която няма как да си мек и пастелен", ако искаш да имаш някакъв успех на избори. В София има много бандитизъм, краде се ужасно много, строи се ужасно некачествено. Фандъкова е едно много симпатично прикритие на всичко това, заяви още Михаил Мирчев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4792 |02.11.2015 Катастрофа между камион и лека кола на Околовръстното в София . 12| 4558 |30.10.2015 Р. Бъчварова:Няма връзка между изборите и случаите със Сидеров и Алексей Петров . 4| 4050 |28.10.2015 КТ „Подкрепа": Между 3000 и 6000 безработни от данък „вредни храни - Москов" . 5| 3972 |27.10.2015 Манолова: Посреднича между институциите според правомощията си

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads