Реклама / Ads
58| 5736 |15.07.2012 НОВИНИ

Н. Нейнски, категорична: Сините трябва да се обединят в една партия!

.
Н. Нейнски
Не сме в сапунка, за да си даваме шансове с Костов, общуваме нормално, чуваме се, виждаме се. На карта в българия са поставени много неща и трябва реформаторски потенциал. Единна дясна политическа формация трябва да върне надеждите на хората, категорична е Нейнски.
 

Никога не съм имала афинитет към окултност и знакове на съдбата, винаги съм разчитала само на себе си, смених името си заради уважението и любовта ми към един човек, обяви по ТВ 7 синият евродепутат Н. Нейнски. Водещата Люба Кулезич определи участието й като премиера на Надежда, на Синия ангел на демокрацията в предаването си.

Желанието ми да подкрепя В. Шарков в лидерската битка за СДС е съвсем осъзнато, той притежава ценни качества - той е изключително работлив и намира ощ език с хората и се раздава в общуването с тях, обясни тя подкрепата си за Шарков. Тя знаела колко е трудно да се носи цялата отговорност, как не може да се скатаваш. Самата тя не пожелала да се кандидатира не от страх или поради липса на самочувствие, а заради желанието си хора, развивали се в политиката, да дадат нов въздух на сините.

Всичко беше заченато с десницата на ДС, призна Нейнски. ДС винаги била добра в създаването на кризи, но не и в управлението им, каза тя.

Категорично смятам, че сините хора в България трябва да се обединят в една политическа сила, натърти Нейнски. България извървя много дълъг път, но постигнатото се дължи на десницата, убедена е тя. У нас обаче всичко било като в криво огледало.

Не сме в сапунка, за да си даваме шансове с Костов, каза Нейнски, признавайки, че са преминали през труден и противоречив период, но имали обща визия. Не е вярна тезата за емблемите, знаците, марките; хората подкрепят политики, визии и личности, смята тя.

Сигурно има нещо в това дясно, та толкова битки се водят за него, коментира Нейнски, визирайки Пр. Прошков и М. Кунева. Всички те имат биография; защо, когато са били в позиция, не са направили всички тези неща, за които говорят в момента, попита Нейнски и напомни, че Кунева е била в кабинета на С. Сакскобургготски и на С. Станишев. Хора като Вълчев и Кунева станали "граждани", когато минали в опозиция, добави тя и го определи като политическо номадство.

СДС не трябва да става патерица на ГЕРБ, категорична беше тя.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 59| 5912 |27.03.2012 Сините: Икономиката върви към пропаст . 38| 5718 |20.03.2012 Сините: Борисов и Кунева, кажете си . 11| 6199 |05.03.2012 Сурови санкции за нарушителите в Студентски град искат сините . 38| 6078 |23.02.2012 Сините искат досиетата на кредитните милионери в НС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads