Реклама / Ads
51| 8463 |16.01.2021 НОВИНИ

(Не)Традиционна инспекция: Посрещнаха Борисов с погача, а той застана пред журналисти

.
Пореден етюд се разиграва из България по време на вече станалите редовни обиколки на премиера Бойко Борисов през уикенда. Прясно изпечена погача, усмихнати жени и хвалебствени слова струят от Facebook профила на българския министър-председател, тръгнал да обикаля югозападната част на страната. Този път обаче Борисов застана пред журналисти и отговори на няколко въпроса. Неудобни нямаше. Никой не го пита за срутището край Рилския манастир, например. Но пък Борисов успя да се скара - оценявайте това, което имаме и това, което правим! И наобиколилите го граждани възкликнаха “Благодарим за което!”
 

Няколко пъти през днешния ден се включи Борисов на живо във Facebook. Днешната инспекция с джипа обаче се различи с това, че министър-председателят благоволи да застане пред журналистическите камери. 


Обеща да се построи училище в едно от селата и се похвали с построяването на детски градини и храмове. Спомена раздадените милиарди, които щели да са много повече, ако държавата не е дала за КТБ, руски реактори и прочее. 


Остър коментар дойде в отговор на опасения, че парите няма да стигнат за изграждане на всички диги след наводненията в страната преди няколко дни. 


“Кой ви каза това? От кого е тази информация! Обещахме диги. Те се правят. Ако не бяхме давали тия милиарди за КТБ, за руските реактори, щяхме да имаме пари. Айде да не ме питате само… Те парите не извират!”, отсече Борисов и допълни, че България била единствената държава в региона, която работила. Спомена полицейския час във Франция - според въведените в страната противоепидемични ограничения гражданите трябва да се приберат по домовете си в 18 ч. 


“ Ето ги хората работят, навън са. Представяте ли си в 6 часа да се приберете вкъщи? Оценявайте това, което имаме, и това, което правим!”, нареди Борисов. 


“Благодарим за което!”, възкликнаха някои от събралите се граждани. 


По-рано премиерът се срещна с учителки, които бяха приготвили погача за Борисов. На финал премиерът помаха дружески на даскалките и заяви:


“Госпожи! Отивайте си по къщите, че да няма кисели мъже без обяд!”.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 4423 |01.01.2021 Майките посрещнаха Нова година под прозорците на властта с искане за оставките на Борисов и Гешев . 22| 5804 |22.11.2020 Ден 137! Пуснаха на свобода задържания лидер от снощи, протестиращи го посрещнаха като победител . 35| 11232 |13.11.2020 НА ЖИВО! Напрежение пред БНТ. Протестиращи посрещнаха президента със скандирания „Радев, Радев“. Гъмжи от полиция . 20| 10358 |09.10.2020 Стари килими посрещнаха Караянчева във Велико Търново

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads