Реклама / Ads
8| 6901 |20.11.2018 МИСТЕРИИ

Противници на страдащите майки: Проклети да сте и Господ да ви даде това, което заслужавате

.
Няколко партии, част от които извън парламента опитали да яхнат протеста на майките на деца с увреждания. След като била разкрита тяхната цел, представителите им били отстранени от палатковия лагер, превърнал се през последните 6 месеца в щаб на протестиращите жени. Това научи Фог нюз от свои източници.
 

В опита да пробият майките, които се борят за адекватно законодателство, от партийните централи дори им предложили високи държавни постове и депутатски места. Последвали провокации под формата на клевети в няколко медии.  „Няма да ни простят, че принудихме Валери Симеонов да подаде оставка. Никой и с нищо няма да ни изкуши“, казаха днес пред екипа ни. Болшинството, които ги атакуват или нямат деца, или пък са напълно здрави и никога не са се сблъсквали с проблема. Фейсбук се превърна в истинска арена на отмъщение към страдащите жени. 

 

Мила Иванова пише:  И сега доволни ли сте от положението което създадохте, Трябва да сте много прости да мислите че като падне правителството ще потекат реки от пари за вас . Тогава ние ще излезем и ще протестираме че нашите пари ги дават на вас да си веете байраците и да ви плащат за това че си гледате децата като че ли не са ваши а наши. ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ И ГОСПОД ДА ВИ ДАДЕ ТОВА КОЕТО ЗАСЛУЖАВАТЕ. И МАНОЛОВА НА КОЯТО СЕ РАДВАТЕ

 


.

 

Въпреки очернящата кампания, в  изявление майките са готови да продължат борбата за бъдещето на децата си.  Те подчертават:

Ние майките от националните протести за реформи за хората с увреждания и прераснали в инициативата „СИСТЕМАТА НИ УБИВА“, заявяваме, че реформите за хората с увреждания са наша основна цел. Убедени сме, че борбата ще приключи с победа за бъдещето на България – нашите деца.

 

Ние нямаме опит в политическите игри и интриги, но с оставката на Валери Симеонов, доказахме, че суверена е този от когото зависи кой и как управлява. От една страна това предизвика много политически апетити, а от друга станахме свидетели на многократни опити за разединение на българските майки, някои – успешни,  други – не. Защото статуквото не може да прости на едни „крещящи жени“, че успяха да събудят гражданското общество в България.

 

За нас като организатори най-важна е крайната цел и затова, властта впрегна всички механизми за нашето унищожение. Но няма да ни спрат нито заплахите, нито опитите за разцепление, защото достойният живот и бъдещето на децата ни, не се продават.

С оглед предотвратяването на евентуални недоразумения, за контакт с организаторите, търсете Вера Иванова, тел.: 0888 476 245.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4155 |19.11.2018 Българската експедиция достигна о-в Ливингстън . 2| 4535 |19.11.2018 570 грама бебе се роди във Варна . 1| 4460 |19.11.2018 Опашати лъжи: Взехме порноактьори за патриотични герои . 3| 5626 |19.11.2018 Трайчо Трайков разбрал за решението на КПКОНПИ за запора от медиите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads