Реклама / Ads
10| 5191 |19.11.2013 НОВИНИ

Няма да допуснем Борисов и Цветанов на КСНС

.
Президентът има абсолютно основание да ни допусне на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС). Ако това не се случи, ние ще окупираме президентската институция и ще допускаме само тези политически сили, които смятаме че можем да допуснем. Това обяви лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков по време на пресконференция в централата на движението.
 

Няма да допуснем участието в КСНС на Бойко Борисов  и Цветан Цветанов. Ще легнем с телата си, за да не ги допуснем, обяви Бареков. Ще дадем сериозен отпор и на Станишев, и Доган. Те ще бъдат освиркани, ще чуят за себе си истината и ако успеят да влязат - ще влязат. Ще пуснем „Атака“, защото те не са участвали във властта. И Плевнелиев няма да спираме, защото е домакин, но член на СИК и човек с четири обвинения да влизат в президентството и да разсъждават за националната сигурност, е цинизъм, категоричен бе лидерът на „България без цензура“.

По време на пресконференцията той показа и още снимки, доказващи тесните връзки на Бойко Борисов със силовата групировка СИК. На тях експремиерът е заснет в компанията на Румен Николов-Пашата, Красимир Маринов-Големия Маргин, президентът на "Славия" Венцеслав Стефанов. От снимките ясно личи, че са правени по време на събития, организирани от СИК, тъй като се виждат балони с логото на компанията.

Борисов присъства на тези сбирки в качеството си на член на тази организация, категоричен бе Бареков и подчерта: „Господин Бойко Борисов е СИК-аджия“.

Лидерът на „България без цензура“ обясни, че снимките са взети от интернет и са част от поредица, която разказва за живота на ъндърграунда.

Николай Бареков коментира и искането на лидера на „България на гражданите“ Меглена Кунева да се проверят личните сметки на Бареков и на „България без цензура“ и заканата й, че ако до две седмици това не стане, да тя ще изнесе информация.  Готов съм да бъда проверен от НАП. Моите сметки са в български банки и с парите от тези сметки няма да финансирам личното си благоденствие и семейството ми. Тези пари са дошли от заплатите ми в две големи български телевизии. Бил съм член и в големи български бордове. За разлика от Кунева не съм бил политическо лице, но съм обявил, че съм готов да бъда в операция „Чисти ръце“. Аз ще бъда първият проверен, няма никакъв проблем.  Ние се финансираме с пари от легитимни частни източници. Ние призоваваме такива като Кунева да спрат да харчат парите на гражданите. Над 50 млн. от вашите пари отиват за автобуси и митинги, посочи още лидерът на „България без цензура“.

Бареков показа и таблици за това как са позиционирани партиите в момента и за това как той ги вижда показа по време на пресконференция лидерът на „България без цензура“.

В лявото пространство са БСП, ДПС и Зелените, като те са с въпросителна, защото не е ясно доколко са политически фактор. В центъра са само „България без цензура“ и няколко земеделски партии. В дясно са партия ГЕРБ, които също са с въпросителна, тъй като не е ясно дали е дясна или мутренска партия. Там са и Реформаторския блок, както и ВМРО, тъй като те не могат да отидат при крайните националисти, според Бареков, където са позиционирани „Атака“ и НФСБ.

В новото поле има две демаркационни червени линии, които не трябва да бъдат преминавани. В пространството „Чисти ръце“ са България без цензура, СДС, защото то се изчисти от компрометираните си министри, ВМРО, защото Каракачанов няколко пъти отказа да стане министър, Атака, защото не са били във властта, НФСБ и Зелените. Във фризера слагаме ДСБ, защото не ясно доколко Костов е излязъл от партията, НДСВ, защото не ни е ясна позицията им им към Сакскобургготски - омаскареното лице на прехода.

Имаме и трима политици във фризера, които са обещали, че напускат политиката - Костов, Доган, и Сакскобургготски. Те са декларирали, че излизат от политиката, но може да е вярно, може и да не е.

В графата „Мръсни ръце“ са ГЕРБ, заради многото провалили се министри, Борисов, който е член на СИК, Цветанов, който е обвиняем по няколко дела. Там са ДСП, България на гражданите – заради г-жа Кунева, Реформаторски блок заради Трайчо Трайков и г-н Росен Плевнелиев, който е офшорен субект.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 27| 6532 |19.11.2013 Адвокат Хаджигенов: Проектозаконът за МВР показва, че властта няма да се предаде без бой . 44| 5689 |19.11.2013 Борисов опериран по спешност . 21| 5458 |19.11.2013 Борисов: При тройните коалиции, еврофондовете спират . 3| 4813 |19.11.2013 Таня Андреева: Няма да режем болнични легла

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads