Реклама / Ads
40| 5207 |03.01.2014 НОВИНИ

Николай Бареков: Европейският съюз е длъжник на българския народ

.
Европейският съюз в момента е длъжник на българския народ, защото когато влизахме в съюза, ни беше обяснено, че ще станем по-богати, от периферия на Европа ще се превърнем в една златна среда. Всъщност българският гражданин живее по-бедно, с по-лошо качество на живот и намалява все повече, откакто влезе в Европейския съюз, да не говорим, че корупцията вместо да намалява се увеличава.
 

Това каза в интервю за Агенция „Фокус” лидерът на „България без цензура” Николай Бареков. Според него, българинът ще достигне средните европейски стандарти, когато осъзнае, че българските политици направиха така, че Европа остана длъжник на България, „когато си изберем български политици, които да не свалят гащи пред Европа, а да защитават там българския национален интерес”.

„Големият провал на Бойко Борисов, Сергей Станишев и Меглена Кунева е, че те са държавници, които са коленопреклонни пред Европейския съюз. Готови са на всякакви компромиси, само и само за да получат потупване по рамото от своите европейски партньори. На Европейския съюз не му пука особено за нас и нашите политици трябва да си свършат работата. Ние станахме проблем на Европа, защото се корумпирахме прекалено много, много обедняхме и вече започваме да атакуваме техните трудови пазари. Затова аз се надявам, че през 2014 година ще изберем такива български политици в Европейския парламент, които да водят нормален диалог с Европейския съюз и да поставят своите категорични искания. Едно от тях е изравняване на най-ниските доходи на всички европейски граждани.

Невъзможно е в България да имаме хора, които живеят с доходи от порядъка на 50-100 евро месечно”, обясни Николай Бареков.

По думите му, основните цели в развитието на България на национално ниво са достигане на доходите на българския народ до средните за европейските граждани, вдигане на минималните доходи и изравняването им с минималните доходи в Европейския съюз, подкрепа и подем на българската икономика.”Това, което е извеждало България винаги на предни позиции в световните класации, е подемът в икономиката. За да станем водеща европейска държава, трябва да има нова политическа сила, която да подкрепи българската индустрия и българското земеделие”, каза още Николай Бареков.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 32| 5478 |02.01.2014 Бареков: Протестите продължават заради ГЕРБ . 109| 6826 |01.01.2014 Бареков:Речта на президента - безмислена и излишна . 59| 12536 |29.12.2013 Д-р Николай Михайлов:Бойни групи ще търсят леви жертви . 58| 6295 |28.12.2013 Бареков: Цветанов ни палеше пурите, сега е главатар

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads