Реклама / Ads
12| 23539 |28.05.2020 НОВИНИ

Николай Марков: Има сигнали за договорен трети опит за връщане на бял кон след принудително поредно прекъсване на мандата

.
Николай Марков
В началото на третия опит на мафията да управлява по европейски модел държавата България, беше декларирано съвсем официално от първия партиен и държавен ръководител, че само след шест месеца страната ни ще надмине Румъния по всички макроикономически и някои други показатели. И удържа на думата си. Точно след шест месеца беше създадена група от партийни експерти икономисти, които фалшифицираха на мига цялата статистика подавана официално към европейските структури
 

България осъмна като световна икономическа сила с най-бърз темп на икономическо развитие в цяла Европа. Изнасилената от нашите политически бандити същата тази Европа засрамена свенливо замълча! До днес.

 

Какво се случи през този период в Румъния? Средната работна заплата стана два и половина пъти по-висока от нашата, пенсиите са на нива 2/3 от европейските, заплатите в специалните служби от системата за защита на националната им сигурност надминават 2 000 евро. Прокуратурата и съда им са повече от живи и 7 броя минали премиери са осъдени и излежават присъди в затвор, а над 38 броя министри от всички кабинети са с влезли в сила присъди. Няма битова престъпност и гавра с гражданите. Заради тази работеща съдебна система и не само тя, реалните инвестиции в Румъния са 10 пъти повече от нашите фалшифицирани данни за инвестиции, които всъщност са един голям надут политически балон.

 

И така. Казал кой каквото казал, случило се точно обратното.

Проблемът е, че същият този екземпляр и компанията му от всевъзможна смет, не спира да лъже гражданите по всички възможни въпроси и да разгражда държавността до степен на пряко управление от организирана престъпна група!

Всичко казано и речено от неговите лакеи и калинки е също една огромна лъжа, която рано или късно ще излезе наяве. Няма начин да бъде скрита. Вече няма.

 

Получавам и сигнали за договорен трети опит за връщане на бял кон след принудително поредно прекъсване на мандата. Схемата я знаете.

Управлява ви мафия!

 

Николай Марков, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 9254 |27.05.2020 Николай Радулов: Много въпроси възникват около заловения наркотик в Студентски град . 0| 7965 |22.05.2020 Марков: Род и родина се пазят от свирепи вълци, не от помияри! . 0| 15150 |21.05.2020 Николай Марков: 85% от ”Лични охрани” в НСО имаха взаимоотношения с криминални лица . 0| 9620 |20.05.2020 Николай Марков: Борисов е обикновен заложник, няма качества да бъде друго

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads