Реклама / Ads
7| 22394 |14.07.2020 НОВИНИ

Николай Марков: Относно Оги Стефанов - прокуратурата е мъртва риба!

.
Относно Оги Стефанов и нещото депутат от ГЕРБ, пък и самия Божков, Горанов и прочее фигури нещата са още по-трагични. Ако другарят с каскет Гешев се е вгледал в тях и съзнателно или не насочва общественото внимание към тях, означава само едно - прокуратурата е мъртва риба. По-мъртва отвсякога. И в нея работят мъртъвци! Това пише във фейсбук експертът Николай Марков.
 

Вижте целия пост на Марков:


В деня на превземането на Бастилията очаквах много повече! Никаква изненада от действията на милиционера-прокурор Гешев да забие българската прокуратура на дълбочина 3 хиляди метра под земята. Това може да направи с ентусиазъм, защото е кастриран от естествена интелигентност.


Лошото е, че му личи. Посредствен тип.За патетичното слово на някоя си сийка, за възхвала на отрепките наричани "български прокурори" нямам какво да кажа, защото и авторът на въпросното четиво и самата кака сийка са готови за артисти в нискобюджедна мелодрама.


Единственото притеснитено от записите, събрани по реда на закона за СРС, е явното кадруване на лица със съмнителна репутация около президента Радев, както и поставянето му в зависимост от избран отвън съветнически кръг. Това е катастрофа, която вече има собствено лице и представлява кръг от лица с конкретни имена, не всички отразени в записите. Моята вътрешна информация на практика се потвърди.


Относно Оги Стефанов и нещото депутат от ГЕРБ, пък и самия Божков, Горанов и прочее фигури нещата са още по-трагични. Ако другарят с каскет Гешев се е вгледал в тях и съзнателно или не насочва общественото внимание към тях, означава само едно - прокуратурата е мъртва риба. По-мъртва отвсякога. И в нея работят мъртъвци!


Имаме проблем и това е единственото вярно нещо. Гражданските протести трябва да продължат, а непорасналите деца, които се възприемат като кукловоди сами ще си намерят мястото. Онова вечното. И нека не плачем на чужд гроб с пълен глас, а да стегнем гражданските редици и да осъзнаем силата на обединението и здравия разум на нацията ни, издигнат над интересите на няколко плъха. Независимо дали тези вредители са олигарси, журналисти, политици или магистрати. Продължаваме напред с особено внимание и до отвоюване на държавата от мафиотската структура, част от която са българската прокуратура и съд.


Само напред и все повече българи в протестите! Бог с нас и вярата, че само свободните и осъзнати граждани имат силата и властта да решават. Никой друг. Смело напред, до възстановяване на демократичните и граждански права, както и пълното им гарантиране от чисти и работещи държавни институции.


Кой както иска и може, така да ни разбира.

 

Николай Марков




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 5710 |13.07.2020 Николай Стайков: След емоциите на Росенец, да си представим, че живеем в нормална държава. Само за минутка . 20| 6984 |12.07.2020 Адв. Николай Хаджигенов: Свободата не ще каскет - иска Караджата . 15| 7266 |12.07.2020 Николай Марков: Сложна работа е войната и се води от мъже, не от мъжленца, Томиславе . 21| 12187 |11.07.2020 Николай Стайков: Прекрасен край на деня с групата на ДПС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads