Реклама / Ads
13| 8263 |11.08.2020 НОВИНИ

Николай Марков: Да свалим Борисов против волята на европейските бюрократи

.
Николай Марков
От години предупреждавам по различни начини, че в ЕК и някои структури на ЕС има лица, които са с тежки корупционни зависимости от българската мафия и чрез тези зависимости се осъществява негативно влияние върху политиките на целия съюз.
 

Троянският кон, в който ни превърнаха тези лица, мотивирани от организирана престъпна група, е ново явление за европейската бюрокрация, която не притежава нужната флексибилност и опит да противодейства бързо и ефективно на такива форми на агресия. Резултатите са налице, а някои от тях и видими, написа в личния си профил във фейсбук експертът по национална сигурност Николай Марков, цитиран от actualno.com.


"Необходимо е ново политическо съзнание и култура, които да изпреварват мутациите на балканската политическа престъпност ръководена от трети страни. Ако това не се разбере от малкото останали здрави сили на съюза ще последва разпад, невиждан в новата история на европейския континент, с невиждани досега последици.


България е ключов фактор в някои от политиките на ЕС и никак не е малка страна в този смисъл. Има важно значение кой упражнява властта и в чия полза. Това е проблем, който трябва да решим по категоричен начин, защото утре ще бъде късно. Давам си сметка какъв голям процент от българските граждани подхождат емоционално, а не разумно към днешните ни проблеми и времето днес не работи в полза на разума. За съжаление този път нямаме право на грешка, защото вероятността да бъдем изненадани много лошо е твърде голяма.


Борисов трябва да бъде свален против волята на европейската бюрократична машина! Категорично. След него трябва да погребем бързо и борисовщината, която убива националното ни достойнство и дух. А след всичко това трябва да направим честен избор за бъдещето ни, за което да заработим всички заедно и в една посока. Слепите трябва да прогледнат, глупавите да разберат, а болните да оздравеят и да се случи този очакван от всички преход към демократично управление и върховенство на закона. Труден път, но необходим!


Сега сме разделени помежду си, защото ни се предлагат като услуга някои демократични права в мафиотизирана държава! Някои имат полза от такъв тип управление, но повечето граждани са техни жертви. В такъв формат на държавно управление няма бъдеще!


Затова ще продължим смело напред до възстановяване на справедливия граждански ред и установяване на пълно върховенство на закона. Няма никакво значение кой политик или негов паж какво говори и в какви филми се вкарва сам. Те имат право да се пробват и гърчат предсмъртно колкото поискат в опитите си за лична или друга защита. Ние пък преследваме цели подчинени на висши идеали и толерантността ни към вероломните ще бъде нулева. До пълната победа на разума.", казва още в поста си Марков.


Николай Марков




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 9961 |11.08.2020 Николай Стайков със следващия логичен въпрос, след като стана ясно ”кой е тоя, звънял на Маджо” . 17| 6666 |10.08.2020 Николай Слатински: Толкова мъчно ми е днес за България - станала заложничка на едно Его . 18| 9151 |10.08.2020 Николай Марков: Сбогом, господарю на празноглавите! . 10| 6919 |09.08.2020 Николай Слатински: Не може политическа криза да се решава с полицейски методи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads