Реклама / Ads
10| 5397 |10.09.2018 НОВИНИ

Николай Михайлов: ГЕРБ е идейно немощна, няма позиция за бъдещето

.
Николай Михайлов
Разпрата в коалицията няма перспектива да се разрази като конфликт. Тези актьори са овладени от малодушие. Те не могат да се самоубият заради оставката на трима министри. Средносрочната перспектива на ПФ е повече от проблематична. Антипатична симпатия по двойки-Сидеров-Симеонов. Това каза психиатърът Николай Михайлов по БТВ.
 

Между Цветанов и Борисов не цари голямо доверие. Мисля си, че има напрежение около Цветанов. Има често несъгласие. Когато Борисов поиска оставките, той  и хора, с които е близък политически-г-жа председател на парламента, казаха, че  това не е уместно. А всъщност, както и Цветанов призна, това е право на Борсов и парламентарната група няма основание да твърди друго. Това беше изречено публично. Взета е политическа позиция. Има различна позиция в ГЕРБ. Борисов е един уморен монарх.

 

Той имаше през годините еднолична власт и  не допускаше такъв тип различие. Сега това различие нараства по много поводи. Това означава, че не само Борисов отслабва, а отслабва и ГЕРБ. Тя е уморена партия. Употреби я . Има и злоупотреби в някои етапи. Политическият процес крие изненади. Натрупването на проблеми от този тип-катастрофата,  Търговският регистър, едно подир друго, създават картина на управленски абсурд. Зъл театър, който изтощава морално управлението.

 

Дисквалифицира политическата класа. ГЕРБ е застинала в политическо настояще. Няма позиция за бъдещото. Тя е идейно немощна. Няма ги интелектуалците. Тук-там има размишляващи. Но тези, които имат силата, нямат ума. Инстинктът в политиката е почти разум. Нужна е промяна, съживяване, ярка идея, която да не съдържа самохвалството на съживен икономически растеж. Никой не усеща джоба си по този начин напълнен.  

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3964 |10.09.2018 Николай Николов: Фандъкова да каже на живеещите в района на бул. ”Христо Ботев” как ще реши проблемите със сигурността им . 2| 4042 |09.09.2018 Цветанов: Новите министри ще бъдат предложени от ГЕРБ . 0| 4135 |09.09.2018 Николай Николов внася в СО подписка срещу травеститите и хамалите в понеделник . 7| 6421 |08.09.2018 Двама руснаци опитали да отровят бизнесмена Николай Глушков

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads