Реклама / Ads
16| 8044 |10.01.2021 НОВИНИ

Николай Милчев: Изпревариха ни с джиповете и кюлчетата, сега нямаме шанс и за ваксини

.
Николай Милчев
Милите общински съветници от Сандански! Те се били ваксинирали срещу КОВИД 19 не за друго, а за да не се похабят шишенцата. Да не ходи зян материалът. Гледах клипчето от тази процедура и потънах в земята от срам – и от наглостта на местните велможи, и от сервилното отношение на медицинското лице, биещо ваксините.
 

Разтопена от умиление, жената със спринцовката рецитираше нещо от рода на: „А сега е ред на общински съветник еди-кой си... Ето го и самия председател на Общинския съвет еди-кой си...“


Ясно беше, че им се слага и говори така заради снимките. Покъртителна сцена.

Жената явно знае, че на тези хубавци не им е ред да се ваксинират, но се умилява и почти щеше да се разплаче. Какво да се прави – и тя работи в Сандански.

 

Знаете ли защо се издъниха тези общинари? – Издъниха се, защото се снимаха. Иначе никой нямаше да разбере нищо. Но те искаха да си правят пропаганда и пиар– нещо като мини НОЩ, който дава пример.

 

И не си мислете нито за минута, че срамната ваксинация е само в красивия южен град. Навсякъде е така, но не се снимат и се крият. Просто ние не знаем колко още такива властващи юнаци са изпреварили старите хора, болните, медиците и учителите.

 

В Гърция скочиха веднага, когато техни министри и щабаджии се ваксинираха първи. Казаха им, че е неморално и грозно.

 

Ние тука – наопаки – умиляваме се и се оставяме да ни будалкат с приказки за бащите си, които най-после щели да прегърнат, и за това, че са безстрашни пингвини, скочили в бурно море.

 

Или сме слепи, или сме балъци. Но в територията на юначните българи винаги е било така – тези от горе винаги са ни изпреварвали. Изпреварвали са ни в парите, в кражбите, в лъжите и в демагогията. Изпреварвали са ни с джиповете, мерцедесите и яхтите, с кюлчетата и пищаците си.

 

Сега искат да ни изпреварят и във ваксините. Така де – става дума за живот и ние нямаме никакъв шанс.


Николай Милчев

 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 7120 |07.01.2021 Николай Марков: Започнаха да се замерят с кожите на олигарси . 3| 3813 |04.01.2021 Николай Милчев: От години българите вървим натам – към бойлерите – в управлението, в правораздаването и в баните . 4| 3674 |04.01.2021 Николай Слатински: Любовта на властта е в разгара си – към самата себе си като цяло и към самия Него – в частност . 15| 8232 |03.01.2021 Николай Марков: Борисов не иска да управлява. Иска сигурност. Животът му е в опасност

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads