Реклама / Ads
10| 8133 |06.01.2013 НОВИНИ

Николина Чакърдъкова: Пред рака всички сме еднакви

.
Битката с рака ме научи на много неща. Когато се разболях, това за пореден път ми показа, че всички сме еднакви. Ако си мислите, че популярните хора сме по-различни, много се лъжете. Нито съм първата, нито съм последната, която е изстрадала рака.
 

 Това каза в “Тази неделя” по bTV певицата Николина Чакърдъкова. “Заболяването ме промени и ме накара да се замисля. Попитах се – дали вървя в правилната посока, дали това, което правя, е правилно”, допълни тя.

Николина сподели, че три пъти се е връщала от оня свят. “Първият път беше тежка бъбречна операция. То мина някак бързо, без последици. След това получих перитонит. Оперираха ме по спешност – само година след бъбречния проблем. Третият път се оказа, че на крак съм изкарала белодробна емболия. Няма да се задълбочавам във всичко това. Но е факт, че три пъти ме сполетяха сериозни препятствия, но ги преодолях и продължих напред. Мисля, че три пъти ми бе даден шанс, за да продължа напред. Явно имам още недовършена работа на този свят”, каза Николина.

Тя сподели, че когато й било най-тежко, си позволила да изплаче пред публиката мъката си. Сълзите й рукнали на сцената, а хората, без да знаят какво й е, плакали заедно с нея.

Николина допълни, че семейството и работата й са били основната й опора в борбата с болестта. “Мъжът ми е много млад по дух. Той още може да отиде на дискотека, да танцува с децата. Докато за мен това вече не е тръпка”, разказа певицата.

Тя подчерта, че въпреки различията помежду им, двамата с мъжа си имат невероятно хармоничен брак – основан на уважението един към друг. Николина, известна с пословичното си трудолюбие, не пропусна да спомене, че една от заслугите тя да има успешна певческа кариера, е свекърва й – която много й помагала в домакинството и отглеждането на децата.

“Започнах в гоцеделчевските заведения да пея. Беше много странно усещането. Преди съм пяла на сцена, с ансамбъл. Първата седмица получих херпес от притеснение. Но беше невероятно хубаво. Хората ми подравяха цветя, обръщаха се да ме видят”, разказа Николина.

Певицата сподели, че откакто се помни, край нея все имало песни. Пеели майка й, баща й, после песните се пренесли в новото й семейство. “Осъзнах, че всяка песен е послание, особено във фолклора. Това е изпятата история на родината ни”, каза Николина Чакърдъкова.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 49| 5292 |02.01.2013 Андрей Райчев: Предизборният премиер ще е все по-миролюбив . 0| 8571 |28.12.2012 Жесток бой пред дискотека на Коко Динев на Кулата . 113| 6417 |27.12.2012 27% за ГЕРБ, 22,2% за БСП, Борисов предпочитан пред Станишев . 5| 7519 |24.12.2012 Стотици се стичат пред Божията Майка „Герондиса”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads