Реклама / Ads
58| 4904 |24.04.2011 НОВИНИ

К. Нинова: Борисов е безотговорен премиер

.
Корнелия Нинова
Борисов носи отговорността за това, което става в държавата и към него трябва да се насочват най-острите въпроси при парламентарен контрол.
 

Премиерът имаше недостойно поведение, когато каза, че заради мен е приет закон, защото ме е ухапало куче, каза депутатката от БСП Корнелия Нинова в „Опасно близо” на предаването Нека говорят по бТВ.

Хулиганското поведение на една жена се отъждествява с вашето име, така ли е, попита Д. Найденова.

Случва се отвреме навреме това, когато ме предизвикат. Използвах негова реплика, която идрече Борисов преди време към мене. Той ни е наричал безделници, а това руши довереието и уважението в институцията.

Недостатък на парламента е това, че залата е празна в някои случаи. В петък се опитваме да правим сериозни дебати. Премиерът имаше недостойно поведение, когато каза, че заради мен е приет закон, защото ме е ухапало куче. С други колеги дебатите са протичали спокойно, стигали сме до разбирателство.

Давайте ми ги една по една, това каза Борисов, как ще го коментирате, попита Найденова.

Тази реплика е грозна и унизителна. Борисов носи отговорността за това, което става в държавата и към него трябва да се насочват най-острите въпроси при парламентарен контрол, коментира Корнелия Нинова.

Номинираха ме за президентската битка, това стана преди този ден в парламента. Не приемам, че имам закачка с най-известния мъж в страната. Не мога да мълча, защото това би означавало, че приемам неговите позиции. Дължим на хората много повече от това, което правим в парламента. Личното ми убеждение е, че трябва да решаваме истинските проблеми, категорична беше Нинова.

Б. Борисов е безотговорен премиер, обяви Нинова и поясни, че в политиката на ГЕРБ на първо място е това, да не признават съществуването на проблема. Трябва да търсят национална кауза, около която да се обединят всички, препоръча тя.

Има как да скочат пенсиите, ако се разменят приоритетите. Доста от европейските държави излизат от кризата, каза депутатката и поясни, че инфраструктурата е важна, но не трябва да стоим на първо място. Ние имаме проблем с вътрешното потребление, приходната част на бюджета катастрофира, сивият сектор заема голямо място, каза тя.

Колегите от ГЕРБ обещаха, че ще реализират 70-80 процента от еврофондовете, а това не стана, реализирани са 10 процента, разясни депутатката и каза, че като дете е яла лютеница, сирене. Г-н Борисов ми написа есемес, че се извинява, аз също му се извиних, сподели Нинова.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 5192 |24.04.2011 Кр. Велчев: Премиерът не може да приеме да се лъже от трибуната . 18| 5338 |21.04.2011 Премиерът показа жълт картон на Игнатов . 29| 4917 |20.04.2011 Б. Борисов: Нахалство са заплатите над моя таван . 59| 5941 |19.04.2011 Граждани атакуват "Белене" в писмо до Борисов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads